İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo'ya 3 yıl için 225 milyon dolar!

Cristiano Ronaldo'ya 3 yıl için 225 milyon dolar!

27.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tüm dünyanın yeni takımını merak ettiği Ronaldo, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı golle açtı. Portekizli yıldız için dudak uçuklatan bir transfer teklifi geldi.

Cristiano Ronaldoya 3 yıl için 225 milyon dolar

Manchester United'ın yollarını ayırdığı Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nı golle açtı. Portekizli yıldızın geleceği merak edilirken dudak uçuklatan bir teklif geldi.

Haberin Devamı

VERDİĞİ RÖPORTAJ OLAY OLDU
Manchester United ile Ronaldo'nun yolları, 37 yaşındaki golcü oyuncunun, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'de yayınlanan "Piers Morgan Sansürsüz" programındaki ses getiren röportajından bir hafta sonra ayrıldı.

Hollandalı teknik adam için "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam" diyen Ronaldo, özetle şu ifadeleri kullanmıştı: "Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına %100 inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu. Bildiğiniz gibi Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor.

Haberin Devamı

TURNUVAYA ODAKLANDI
Gelecek nesillere de rol model olan 37 yaşındaki futbolcu, Manchester United ile çalkantılı geçen döneme rağmen mental olarak tamamen turnuvaya odaklandı.

RONALDO MARŞ SIRASINDA DUYGULANDI
Gana karşısında ilk maçına çıkan Portekiz'de gözler Ronaldo'ya çevrildi. Mücadelede okunan milli marş sırasında gözler Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. Yıldız isim, Portekiz milli marşı sırasında duygulandı.

PENALTIYI ALDI, TOPU AĞLARA GÖNDERDİ
62. dakikada Portekiz, Ronaldo'nun yerde kalması sonucu penaltı kazandı. topun başına geçen Portekizli yıldız topu ağlara gönderdi.

RONALDO TARİHE GEÇTİ
Dünya Kupası tarihinde beş farklı Dünya Kupası'nda gol atan ilk futbolcu Cristiano Ronaldo oldu.
2006 Dünya Kupası
2010 Dünya Kupası
2014 Dünya Kupası
2018 Dünya Kupası
2022 Dünya Kupası

3 YIL İÇİN 225 MİLYON DOLAR
Manchester United ile yollarını ayıran Ronaldo'nun yeni adresi merak ediliyor. Al Nassr, Manchester United ile sözleşmesi fesheden Cristiano Ronaldo'nun kapısını dev bir teklifle çaldı. CBS Sport'un haberine göre, Suudi Arabistan kulübü Portekizli yıldıza 3 yıl için 225 milyon dolar'lık bir transfer teklifinde bulundu.

RONALDO'NUN CEVABI BEKLENİYOR
Portekiz ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Ronaldo'nun bu teklife vereceği cevap merak konusu oldu. Ronaldo, yaz transfer döneminde de yine Suudi Arabistan'dan gelen iki yıllık 275 milyon euro'luk transfer teklifini geri çevirmişti.

Haberin Devamı

Yazarlar