Trabzonspor CSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı durdurulamıyor! Müthiş patlama

CSKA Moskova'da Yusuf Yazıcı durdurulamıyor! Müthiş patlama

20.03.2022 - 14:29 | Son Güncellenme:

Lille'de istediği forma şansını bulamayan ve Rusya Premier Lig ekibi CSKA Moskova'ya kiralanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı yine boş geçmedi. Yazıcı'nın performansındaki yükseliş büyük dikkat çekiyor.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de istediği forma şansını bulamayan ve Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova'ya kiralanan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Rusya'da gösterdiği performansla adeta küllerinden doğdu.

Haberin Devamı

HAT-TRICK YAPTI
Rusya Premier Lig'in 22'nci haftasında milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği CSKA Moskova sahasında Rubin Kazan'ı konuk etti. CSKA Arena'da oynanan karşılaşmanın daha başında ev sahibi ekip golleri peş peşe buldu. Sahneye çıkan Yusuf Yazıcı takımının ilk golünü 5. dakikada kaydetti. Bu golden sonra 68. dakikada yine Yusuf kendisinin ikinci, takımın 5. golünü kaydetti. Maçın son dakikalarında tekrar sahneye çıkan Yusuf penaltıdan gol attı ve hat-trick yaparak maçın adamı oldu.

CSKA Moskovada Yusuf Yazıcı durdurulamıyor Müthiş patlama

4 MAÇTA 6 GOL

Böylece Rusya kariyerine inanılmaz başlayan Yusuf 4. maçında 6. golünü kaydetti. Milli futbolcunun ayrıca 2 asisti de bulunuyor.

SEZON SONU İÇİN İDDİA
Regnum.ru adlı site, CSKA Moskova'nın Yusuf Yazıcı'yı sezon sonunda bonservisiyle satın alabileceğini iddia etti. Haberde CSKA Moskova Genel Müdürü Babaev'in sözlerine yer verildi. Babaev, "Henüz Yusuf Yazıcı'nın transferini konuşmak için erken ama bu konuda girişimlerimiz olacak." dedi.

Haberin Devamı

CSKA Moskovada Yusuf Yazıcı durdurulamıyor Müthiş patlama

GALATASARAY VE TRABZONSPOR DA İSTEMİŞTİ

Lille'de hocasıyla yıldızı bir türlü barışmayan milli futbolcuyu Galatasaray ve Trabzonspor da istemiş ancak Yusuf sürpriz bir karar vererek CSKA Moskova'yla sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

Yusuf Yazıcı ise CSKA'daki başarısını değerlendirdi. Yazıcı, "Artık profesyonellere güveniyorum. Danışmanım, psikoloğum, yku koçum, kişisel gelişim koçlarım... Onlarla çalışıyorum. Her şeyi beraber planlıyoruz." dedi.

CSKA Moskovada Yusuf Yazıcı durdurulamıyor Müthiş patlama