Demir Grup Sivasspor Cumhuriyet Kupası'nda program belli oldu

Cumhuriyet Kupası'nda program belli oldu

12.08.2014 - 15:18 | Son Güncellenme:

Sivasspor tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası futbol turnuvası 22-23 Ağustos'ta oynanacak.

Cumhuriyet Kupasında program belli oldu

Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Sivas'ta, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 75'inci yıl dönümü dolayısıyla ilk kez 1998 yılında düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nın bu yılki programı ve kupaya katılacak takımlar belli oldu.

Haberin Devamı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bu yıl 16'ıncısı düzenlenecek Cumhuriyet Kupasına ev sahibi Sivasspor'un yanı sıra Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adana Demirspor katılacak. Dörtlü turnuvanın açılış maçı ise 22 Ağustos Cuma günü saat 17.30'da Sivasspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak. Kupada ikinci maç ise Mersin İdman Yurdu ile Adana Demirspor arasında aynı gün saat 20.00'de oynanacak. Kupada üçüncülük maçı ise 23 Ağustos Cumartesi saat 17.30'da oynanırken, final karşılaşması aynı gün saat 20.00'de oynanacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaları taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek.