Euro2016 Cüneyt Çakır alkış topladı

Cüneyt Çakır alkış topladı

28.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’nda temsil eden hakemimiz Cüneyt Çakır, beğeni kazandı. Erken final diye anılan karşılaşmada baştan sonra çok iyi bir yönetim gösterdi.

Cüneyt Çakır alkış topladı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Türkiye’nin son yıllardaki büyük gururu Cüneyt Çakır, EURO 2016’daki başarısını sürdürmeye devam etti. Son 16 turu mücadelesinde erken final olarak nitelenen İtalya-İspanya mücadelesinde görev alan Çakır, alkışları topladı.

Maçın başından sonuna kadar tüm kararları isabetli olan tecrübeli hakemimiz, her iki tarafından da takdir gördü. 32 faulün olduğu maçta 6 sarı kart gösteren FIFA kokartlı hakemimiz, futbol oynatmaya yönelik gayreti, faullerdeki avantaj kararları ve oyunu sürekli kesmemesiyle dikkat çekti. Cüneyt Çakır ayrıca yardımcılarıyla da çok iyi iletişim kurdu. Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile sürekli diyalog halinde olan başarılı hakem, ofsayt ve dışarı çıkan toplarda sinyalleri alarak kararlarında hata yapmadı.

Haberin Devamı

Çakır sadece 88. dakikada İtalyan orta saha Motta’ya gösterdiği sarı kartla tartışma yarattı. Motta’nın eliyle Silva’nın suratına vurmasına faul verip, sarı gösteren Çakır’dan herkes kırmızı istedi.