Basketbol Daniel Hackett Fenerbahçe Ülker'e!

Daniel Hackett Fenerbahçe Ülker'e!

20.11.2013 - 11:45 | Son Güncellenme:

Obradovic ile Avrupa’ya fırtına gibi başlayan Kanarya, Siena’nın yıldızı Daniel Hackett’ı almak istiyor. İtalyanlara göre iş bitti bile.

Daniel Hackett Fenerbahçe Ülkere

Sırp Koç Zeljko Obradovic yönetiminde oynadığı oyunla Avrupa’yı sarsan F.Bahçe Ülker, bir bomba daha patlatmak üzere...

Haberin Devamı

THY Euroleague A Grubu’nda 5’te 5 yaparak TOP 16’ya çıkmayı büyük oranda garantileyen Kanarya, Montepaschi’de forma giyen Daniel Hackett’i transfer etmek istiyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, mali krizde olan Siena, yıldız oyun kurucusu ile yollarını kesin olarak ayıracak.

Bu sezon Euroleague’de sadece bir galibiyeti olan İtalyan ekibi, bu yıl birçok yıldızı ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Takımda kalan tek önemli oyuncu olan Daniel Hackett da ocak ayında Siena’dan gidecek. F.Bahçe de sezon başından bu yana istediği oyun kurucu transferi için ABD kökenli İtalyan oyuncuyu listesine aldı. İtalyanların iddiasına göre, Hackett, bu sezon Final Four hedefleyen Sarı-Lacivertliler’e transfer olmayı çok istiyor.

Haberin Devamı

ORTALAMA 35 DAKİKA SÜRE ALDI!..

Koç Zeljko Obradovic’in de beğendiği oyuncu ile anlaşıldığı takdirde TOP 16 öncesi 26 yaşındaki Hackett Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Tecrübeli oyun kurucu, bu sezon Siena forması ile THY Euroleague’de 5 maçta da forma giydi. Bu karşılaşmalarda ortalama 35 dakika parkede kalan İtalyan yıldız guard, 14.2 sayı, 5.6 asist ve 4.6 ribaund ortalaması ile oynadı.

(Akşam)