Voleybol Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı

Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı

15.03.2024 - 10:07 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı'nı konuk eden Imoco 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi karar setinde 3-2 kazandı. Aynı zamanda Filenin Sultanları'nın başantrenörü olan Santarelli'nin moladaki konuşması ekrana yansıdı.

Daniele Santarelliyi kızdırdı Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı

CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Imoco karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Carraro Imoco'nun 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Müsabaka Imoco'nun 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı

Carraro Imoco'nun kazandığı maçta setler 26-28, 20-25, 25-14, 25-22 ve 18-16 şeklinde sonuçlandı. Finale yükselen ekibin belli olacağı rövanş maçı 20 Mart Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.

SANTARELLİ 260 GÜNDÜR YENİLMİYOR
Daniele Santarelli'nin 260 günlük yenilmezlik serisi devam etti. Filenin Sultanları ile 22 maçtır yenilmeyen Santa, Imoco ile 37 maçtır kazanıyor.

 

Daniele Santarelliyi kızdırdı Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı

MVP HAAK SEÇİLDİ
Imoco'nun İsveçli yıldızı Isabelle Haak, karşılaşmanın En Değerli Oyuncusu seçildi. İveçli yıldız mücadelede 37 sayı kaydetti. Eczacıbaşı'nda ise Boskovic 29 sayı aldı.

SANTARELLI'NİN MOLASI DAMGA VURDU
Daniele Santarelli molada takımına uyarıda bulundu. Canlı yayına yansıyan diyalogda şu ifadeleri kullandı:

“Yüzleriniz hiç iyi gözükmüyor. Dışarıdan gelip birinin size yardım etmesini bekliyor gibisiniz ama size yardım edecek olan sizsiniz.”

Haberin Devamı

SESİ KISILDI
Daniele Santarelli'nin maç sırasında bağırmaktan röportajda sesi kısıldı. Santarelli durum için "Kusura bakmayın arkadaşlar. Boğazım ağrıyor." dedi.

Santarelli maç sonunda: “Bugün gerçekten de ilk maçı kazanmak için her şeyini veren iki takımın mücadelesi vardı. Bizim için de onlar için de kolay olmayan bir maçtı. Bu kadar kötü bir başlangıç ​​beklemiyordum. İlk seti avantajlı duruma geçmemize rağmen algılanamaz bir blok dokunuşuyla ve hücum çizgisinin gerisinden bile olağanüstü hücumlar yapan Boskovic yüzünden kaybettik. 0-2 geriye düştük ve takımda biraz değişiklik yaptık. Hücuma ihtiyacımız olduğunu anladık ve takımın gücü ortaya çıktı çünkü giren herkes kendisine verilen rolde görevini yaptı. Hiçbir şey yapmasak da büyük bir güç gösterisi yaptık çünkü 3-2’yle her şey olabilir ve İstanbul’da yine büyük bir mücadele olacak. Bu akşam seyirci bize yardımcı oldu, burada kazanmak hiç kimse için kolay değil. Onların eğlenmesini sağladık ve herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yazarlar