Şampiyonlar Ligi Danimarka'da Manchester City yıkımı: Kopenhag için korkulan oldu!

Danimarka'da Manchester City yıkımı: Kopenhag için korkulan oldu!

18.12.2023 - 14:41 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın de yer aldığı A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselen Kopenhag, dünya devi Manchester City ile eşleşti. Danimarka basını Kopenhag-Manchester City eşleşmesini 'Olabilecek en kötü kura' olarak yorumladı.

Danimarkada Manchester City yıkımı: Kopenhag için korkulan oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleşen kura çekimi ile belli oldu. 

Haberin Devamı

Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselme başarısı gösteren Kopenhag, Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden son şampiyon Manchester City ile eşleşti. Danimarka basını, Kopenhag-Manchester City eşleşmesini 'Olabilecek en kötü kura' olarak yorumladı.

Danimarka basınında yer alan haberler şu şekilde:

EKSTRA BLADET: OLABİLECEK EN KÖTÜ KURA

"Şampiyonlar Ligi 16. turunda FC Kopenhag'ı güçlü Manchester City ile zorlu bir karşılaşma bekliyor. Pazartesi günü Nyon'da çekilen ve sportif açıdan Kopenhaglılar için muhtemelen olabilecek en kötü şekilde sonuçlanan kuranın ardından bu durum netleşti."

B.T ONLINE: KOPENHAG İÇİN KORKULAN OLDU

"Kopenhag için kabus. Kopenhaglılar son 16 turunda Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Manchester City ile karşılaşacak. FCK geçen yıl da turnuvada İngiliz ekibiyle karşılaşmıştı. Sonuç deplasmanda 0-5 mağlubiyet ve Parken'de 0-0 beraberlik oldmuştu."

Haberin Devamı

POLITIKEN: KORKUTAN EŞLEŞME

"FC Kopenhag, Pazartesi günü Nyon'da yapılan kura çekiminde Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Manchester City ile eşleşti. FCK Şubat ayındaki ilk maçta evinde olacak."