Skorer Daum: Bırakın gitsin

Daum: Bırakın gitsin

10.06.2009 - 10:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile bir türlü anlaşmaya varamayan F.Bahçeli futbolcu sonunda Daum'u isyan ettirdi

Daum: Bırakın gitsin

İtalya’dan teklifler aldığını öne sürerek yıllık ücretinin 4 milyon Euro’ya çıkarılmasını isteyen Diego Lugano’nun uzlaşmaz tavrı, Alman teknik adamı isyan ettirdi. Daum, bu oyuncunun boşluğunu Bilica, Bekir ve Önder’le doldurabileceklerini ifade ederek, "Fiyatını indirmezse bırakın gitsin" dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de, aylardır sözleşme yenilemeye yanaşmayan Diego Lugano için son noktayı yeni teknik direktör Christoph Daum koydu. Sarı lacivertli kulüp ile resmi sözleşme imzalamasına rağmen, eski çalıştırıcı Luis Aragones ile bağlantı kesilmediği için adı açıklanmayan Alman çalıştırıcı, yöneticilerle yaptığı görüşmede, Uruguaylı yıldızın ayrılmasının çok önemli olmadığını söyledi. Daum, İtalya’dan teklifler aldığını öne sürerek yıllık ücretinin 4 milyon Euro’ya çıkarılmasını isteyen Lugano’nun boşluğunun doldurulabileceğini belirterek, "Bizim şartlarımızda kalacaksa kalsın. Fiyatını makul bir düzeye indirmezse bırakın gitsin" dedi.

Üç yıl formasını giydiği Fenerbahçe’de başarılı grafiğine rağmen agresif futbolu ile sık sık cezalı durumuna düşen Lugano’nun yerine ilk aday olarak eski gözdesi Önder Turacı’yı düşünen tecrübeli teknik adam, bu oyuncunun yanına, Sivasspor’dan alınan Bilica’yı monte edecek. Yeni transferlerden Bekir İrtegün’ün defans göbeği için iyi bir alternatif olduğunu ifade eden Daum, sağbek mevkisinin vazgeçilmez ismi Gökhan Gönül’e iyi bir yedek alınması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

G.Antepli İsmail listede

Sol kanatta oynayan Roberto Carlos’un tatile çıkarken, "Bir daha geri dönmeyebilirim" sözlerini dikkate alan yönetim, Gaziantepspor’un genç yıldızı İsmail Köybaşı için kolları sıvadı. Güneydoğu ekibinin İsmail’i satmak istemediği ancak Fenerbahçe’nin bonservis bedeli olarak yüksek bir rakam teklif ettiği ileri sürüldü.

Aurelio da gündemde

Diğer yandan Juventuslu orta saha oyuncusu Christian Poulsen için büyük çaba harcayan yönetimin ayrıca, İstanbul’a gelen Real Betisli Mehmet Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu ile önümüzdeki günlerde bir ön görüşme yapacağı iddia edildi. Bu futbolcunun öncelikle sakatlığını göz önüne alan sarı lacivertliler, herhangi bir hayal kırıklığı yaşanmaması için, araştırmalara başladı. Aurelio’nun sağlık raporları temiz çıktığı taktirde bu transfer için düğmeye basılacak. İspanya Birinci Ligi’nden düşen Real Betis’in yöneticileri de İstanbul’a gelerek, FIFA’nın bu oyuncu için belirlediği tazminat miktarı için pazarlık yapacak. Tazminat sorununun çözülmesinin ardından Aurelio’nun Fenerbahçe’ye transferi için görüşmeler yapılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Özer pazarlığı sürüyor

Ankarasporlu Özer Hurmacı’nın transferi için temaslarını sürdüren yönetim, 6 milyon Euro bonservis bedeli istenen genç futbolcuya karşılık takas önerisi yapıyor. Başkent ekibi ise Özer’e karşılık İlhan Parlak, Gökhan Emreciksin, Vederson ve 3 milyon Euro istiyor. Sarı lacivertliler son derece yüksek buldukları bu rakamı makul bir düzeye çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Yazarlar