Trabzonspor Davraz’da Akçay şov

Davraz’da Akçay şov

11.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un hocası, Davraz kampında fırtına estirdi, oyuncularına sert uyarılarda bulunarak “Buraya eğlenmeye gelmediniz. Zeka, teknik ve hızı birleştiremezseniz Barcelona ile nasıl final oynayacağız” dedi

Davraz’da Akçay şov

Trabzonspor’un Isparta Davraz kampında dün Mustafa Akçay’ın şovu vardı. Bordo-mavili teknik adam, futbolcularına zaman zaman sert uyarılara bulunurken birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.
Çalışmada yardımcılarından oyuncuları hırslandırmalarını ve kanat oyuncularına sert toplar atmalarını isteyen Akçay, “Topları sert atın koşsunlar. Biz onların canını şimdi alacağız ki lig başlayınca onlar bizim canımızı almasın!” dedi.
Akçay, oyunculara antrenmanlarda daha sıkı çalışmaları talimatını da verdi. Akçay, “Burası eğlence yeri değil. Eğlenmeye gelmediniz. Çalışmalarınızı lanet bir şekilde yapmayın. Koşmaya sıra gelince istekli koşmuyorsunuz ama topla oynamayı seviyorsunuz. Siz yüksek seviyeli oyuncularsınız. Zeka ile teknik ve hızınızı birleştirin ve size yakışanı yapın. Bunları yapamadığımız takdirde Barcelona ile nasıl final oynayacağız?” diye konuştu.
Kamp başlangıcından itibaren yaklaşık 7 kilo veren yeni transfer Batuhan Karadeniz koşularda kısa dönüşler yaparak kaçamak yapmaya çalışınca Mustafa Akçay’a yakalandı. Akçay, “Sakın teslim olayım deme” diyerek oyuncusunu uyardı.
Trabzon’un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Derry City ile yapacağı ilk maçı Kazak Artyom Kuchin yönetecek.

Haberin Devamı

Kamp bitiyor

Bordo-mavili takım, 14 günlük Davraz kampını bugün noktalayacak. Karadeniz ekibi saat 10.30’da yapılacak antrenmandan sonra Davraz’dan ayrılacak. Bir grup futbolcunun, Derry City ile oynanacak Avrupa Ligi maçı nedeniyle İngiltere vizesi almak için Ankara’ya geçecekleri, diğer oyuncuların ise uçakla Trabzon’a dönecekleri bildirildi. Mustafa Akçay, oruç konusunda oyuncularına serbestlik tanıdı.

Yazarlar