1.Lig Denizlispor'da akil adamlar kalacak mı?

Denizlispor'da akil adamlar kalacak mı?

22.12.2015 - 12:52 | Son Güncellenme:

PTT 1'inci Ligi'nde düşme hattından kurtulmaya çalışan Denizlispor'a maddi destek sağlayan akil adamlar Abdülkadir Uslu ile Derya Baltalı'nın devre arasında bu görevi bırakabilecekleri öne sürülüyor.

Denizlisporda akil adamlar kalacak mı

Abdülkadir Uslu ile Baltalı'nın görevi bırakması durumunda yönetimin devre arasında transfer yapmasının mümkün olmadığı, hatta ödemelerin bile aksayacağı iddia ediliyor. Denizlispor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı devrenin son maçının hemen ardından Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'la Uslu ve Baltalı'nın görüşüp durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Uslu ile Baltalı'nın ekonomik desteğini çekerse yönetim kurulunun da istifa edebileceği belirtiliyor. Zeybekci ve Zolan kulübe gerekli maddi kaynağı bulup Abdulkadir Uslu ile Derya Baltalı'nın elini rahatlatırsa yönetim de akil adamlar da sezon sonuna kadar görevlerini sürdürecek. Denizlispor, bu ihtimalde devre arasında 2 ya da 3 transfer yapacak.

Denizlispor teknik sorumlusu Ali Yalçın ise ilk yarının son maçını da kazanmak için iyi çalıştıklarını söyledi, "Kadro istikrarını yakaladık. Göreve geldikten sonra 5 maçta 8 puan topladık. Ancak bunu başarı olarak görmüyorum. Bana göre başarı üst sıralara tırmanmak" dedi.

ASİL FORMAYI KAPTI

Denizlispor camiası, ilk kez forma giydiği 1461 Trabzon maçında iyi bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki kaleci Asil'e tam not verdi. Teknik sorumlu Ali Yalçın, takımın 3'üncü kalecisi olan Asil'in İsmail'in cezalı olması nedeniyle Kazım'a göre daha hazır gördüğü için şans verdiklerini söyledi. "Asil formasının hakkını verdi" diyen Yalçın, "Bundan sonra da o formayı zor kaptırır. Üç kalecinin arasında büyük rekabet olacak. Hafta sonuna kadar Asil'in antrenmanlarda göstereceği performansa göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında şans verip vermeyeceğimiz belli olacak. Kişisel görüşüm büyük olasılıkla formayı yine giyer" diye konuştu.

Yazarlar