Skorer ‘Derbileri severim’

‘Derbileri severim’

04.11.2008 - 01:02 | Son Güncellenme:

Attığı gollerle kısa sürede Galatasaraylı taraftarların gözdesi haline gelen Milan Baros, uzun seneler sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi.

‘Derbileri severim’

Çek yıldız, Galatasaray Dergisi'nin Kasım ayı sayısında yer alan röportajında takımda her şeyin yolunda gittiğini belirterek, "Böyle devam edeceğini umuyorum çünkü İstanbul'da kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Takımın bir parçası olup uzun süre Galatasaray’da kalmak istiyorum" diye konuştu.
Baros, Başkan Adnan Polat’ın sık sık dile getirdiği, UEFA Kupası finalini ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin stadı Şükrü Saracoğlu’nda oynama hayalinin gerçekleşmesinin kendileri için, 'muhteşem' olacağını vurguladı. Başarılı futbolcu, "Fenerbahçe’nin stadında final oynamak muhteşem olur, ama adım adım bakmalıyız. Çok güçlü takımlar var. Şampiyonlar Ligi’nden de gelecekler olacak. Nereye vardığımızı hep beraber göreceğiz" dedi.
Baros, Fenerbahçe ile hafta sonu Kadıköy'de oynayacakları derbi maçı da değerlendirdi. Geçmiş yıllarda İngiltere ve Fransa'da birçok derbide oynadığına dikkat çeken Çek golcü, "Daha önce Liverpool, Aston Villa ve Lyon’da derbilere çıktım. Derbiler herkes için özeldir. Gol atarsan, hele bir de kazanırsan daha da güzeldir. Büyük maçları severim" ifadelerini kullandı.

Yazarlar