Beşiktaş “DERTLERİMİZ HİÇ BİTMEZ”

“DERTLERİMİZ HİÇ BİTMEZ”

06.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, büyük takımlarda sıkıntıların hep var olacağını söyledi, “Göreve geldiğimden beri bana 700 oyuncu önerdiler. Komitemiz de 200 oyuncuyu izliyor. Sol bek ve hücum hattına oyuncu alacağız” dedi

“DERTLERİMİZ HİÇ BİTMEZ”

SERDAR SARIDAĞ

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, dün basın mensuplarıyla bir araya gelerek öğle yemeği yedi. Kafile Başkanı Ahmet Kavalcı’nın verdiği yemekte sorulara net cevaplar vermeye çalışan Aybaba, Beşiktaş’ta dertlerin hiçbir zaman bitmeyeceğini söyledi.
Büyük takımlarda her zaman dertlerin var olacağını belirten deneyimli hoca “Daha önce milli takım arasında Side’ye geldiğimizde çok büyük sıkıntılarımız vardı. İnanın o dönem ligde işler kötü gittiği için gazetelerde puan cetveline bile bakamıyordum. Emirhan Otel’inde kamp yaptıktan sonra çıkışa geçtik. Burada yaptığımız kamplar bize olumlu yansıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Özgür Çek de var”
Samet Aybaba şöyle devam etti:
“Beşiktaş’a geldiğimden beri bana 700 futbolcu önerdiler. Bu futbolcuların dışında komitemizin izlediği yaklaşık 200 futbolcu var. Transferlerde acele etmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Özgür Çek de takip ettiğimiz isimler arasında. Sol bek transferinden sonra şartlar el verirse hücum hattına futbolcu almaya çalışacağız. Transferlerden sonra sistemi değiştirmeyeceğim. İlk yarıda oynadığımız sistem ikinci yarıda da devam edecek”.
Geçtiğimiz günlerde Süleyman Seba ile bir araya geldiğini de sözlerine ekleyen Aybaba “Sağlığı gayet iyi. Futbol takımı hakkında konuştuk. Kendisi bana ligin ikinci yarısında İnönü Stadı’nda bir maça geleceğine dair söz verdi. Onun gibi camiaya mal olmuş insanın yıllar sonra İnönü’ye gelecek olması hepimizi mutlu ediyor. Rüştü, Beşiktaş forması altında jübile yapmak istiyor ve biz bunu mutlaka değerlendireceğiz. Jübile bu takımda top oynamış herkesin hakkı” ifadesini kullandı.
Takımda oynayan gençler hakkında da bilgi veren Samet Aybaba “Kadir Arı’yı, Turgutluspor’a kiralıyoruz. Onun dışında birkaç genç oyuncumuzu daha yeni sezona hazır olmaları için kiralayacağız. Abdullah Avcı da kamp yaptığımız otelde kalıyor. Bana başta Necip Uysal ve İbrahim Toraman olmak üzere takımdaki birçok yerli oyuncuyu yakından takip ettiklerini söyledi” ifadelerini kullandı.
Yeni sezonda maçların nerede oynanacağı hakkında da görüş bildiren Samet Aybaba “İstanbul’da hem bizim oynayabileceğimiz hem de kulübe ekonomik katkı sağlayabilecek iki stat var. Biri Galatasaray’ın, diğeri de Fenerbahçe’nin. Olimpiyat Stadı düşüncelerimiz arasında yok. Kasımpaşa’nın stadı bizim için hem çok ufak hem de ekonomik katkısı çok az olabilecek bir stat” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Rakip Wolfsburg

Beşiktaş, bahis sitesi tuttur.com sponsorluğunda düzenlenen hazırlık turnuvasının ilk maçında bugün Alman ligi ekiplerinden Wolfsburg ile karşılaşacak. Mardan Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı EUROSPORT 19 dilde ve 120 ülkede yayınlayacak. Turnuvada yarın Trabzonspor ile Werder Bremen oynayacak. Karşılaşmalarda mağlup olanlar çarşamba günü 17.00’de üçüncülük, galipler ise 20.30’da birincilik için mücadele edecekler.

Yazarlar