Beşiktaş DETAY - Everton’da 25 yıllık ‘Beşiktaş’ korkusu

DETAY - Everton’da 25 yıllık ‘Beşiktaş’ korkusu

12.08.2021 - 15:40 | Son Güncellenme:

Tokyo 2020 Olimpiyatları’nın sona ermesinin ardından Everton’u ‘Beşiktaş’ korkusu sarmış durumda... Futbolda Brezilya Milli Takımı İspanya ile oynadığı finalin ardından Japonya’da altın madalyayı boynuna taktı, takımın forveti Richarlison 5 golle gol kralı olarak şampiyonluğun mimarı oldu.

DETAY - Everton’da 25 yıllık ‘Beşiktaş’ korkusu

ONUR DİNÇER 

Haberin Devamı

Everton kulübü bu başarılı performansının ardından şimdi yıldız futbolcusunu elinden kaçırmaktan korkuyor. Tıpkı bundan 25 yıl önce Amokachi’yi Beşiktaş’a kaptırdığı gibi...  

1996 Atlanta Olimpiyatları’nda futbolda altın madalyayı Nijerya kazanırken, Amokachi takımın forvetlerinden birisiydi. O başarının ardından 96 yazında Amokachi Beşiktaş’a transfer oldu. O dönem 24 yaşında olan futbolcu sonrasında siyah-beyazlıların tarihindeki en iyi santrforlardan biri haline gelecekti.  

Tokyo 2020’de altın madalyayı Brezilya kazanırken, Richarlison zaferin mimarlarındandı. Şimdi bu olimpiyat başarısının ardından Everton, teknik direktör Benitez’in oyun planlarında önemli bir yer tutan ve takımda tutmak istediği ancak talipleri artan Richarlison’u da elden kaçırmaktan çekiniyor.   

Haberin Devamı