Skorer Devler yenişemedi

Devler yenişemedi

15.10.2011 - 16:46 | Son Güncellenme:

Premier Lig'in iki güçlü ekibi Liverpool ile ligde lider bulunan Manchester United kozlarını paylaştı. Maçta alınan sonuç...

Devler yenişemedi

Premier Lig'de haftanın dev maçında Liverpool, 6 puan önündeki lider Manchester United'ı ağırladı. 2005'ten beri oynadıkları 13 maçta da berabere kalmayan iki dev ekip, bu kez kuralı bozdu ve mücadele 1-1 sona erdi.

Haberin Devamı

Mücadeleye Liverpool Reina, Kelly, Carregher, Skrtel, Enrique, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez 11'iyle başlarken; ManU ise sahaya De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Yaung, Jones, Fletcher, Park, Giggs, Welbeck ile çıktı.

İlk yarısı bekleneni veremeyen 0-0 sona eren maçın ikinci yarısı izleyenlere keyif verdi. İlk gol ise ev sahibi ekipten geldi.

Çekişmenin ve temponun giderek artırdığı maçın 68. dakikasonda sahneye Gerrard çıktı. Sakatlığının ardından takımına dönen Kaptan, frikikten attığı golle Liverpool'u 1-0 öne geçirdi.

Bu gole cevap ise 76. dakikada Jones'un yerine oyuna giren Hernandez'den geldi. Meksikalı oyuncu, 81. dakikada kullanılan kornerde boşta kalan topu kafayla filelere gönderdi ve skora dengeyi getirdi.

Golden sonraki 10 dakikada Liverpool gol için saldırıp pek çok uygun pozisyondan yararlanamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Böylece iki dev, 6 yıllık ve 13 maçlık bir geleneği de bozmuş oldu. İki takım arasında 2005'ten beri oynanan son 13 maçta da beraberlik yaşanmamıştı.

Bu sonucun ardından Manchester United'ın puanı 20'ye, Liverpool'un puanı ise 14'e yükseldi.

LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED
LIVERPOOL: Reina, Kelly, Carregher, Skrtel, Enrique, Lucas (Dk. 57 Henderson), Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez
TEKNİK DİREKTÖR: Kenny Daglish

Haberin Devamı

MANCHESTER UNITED: De Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Young (Dk. 69 Nani), Jones (Dk. 76 Hernandez), Fletcher, Park (Dk. 69 Rooney), Giggs, Welbeck
TEKNİK DİREKTÖR: Alex Ferguson

GOLLER: Dk. 67 Gerrard, Dk. 81 Hernandez

(Ligtv.com.tr)

Yazarlar