Skorer Dilmen, Rençber ve Kutluay izci oldu...

Dilmen, Rençber ve Kutluay izci oldu...

21.08.2009 - 16:12 | Son Güncellenme:

.

Dilmen, Rençber ve Kutluay izci oldu...

Adana İzcilik İl Temsilcisi Ayhan Binboğa, Rıdvan Dilmen, İbrahim Kutluay ve Rüştü Rençber’in Ümraniye Kent Ormanı İzcilik Eğitim Kampı’nı ziyaret ederek, izcilerle bir gün geçirdiklerini bildirdi.

Binboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müdürlüğünü de üstlendiği kampın yaklaşık 2 bin izci kapasiteli olduğunu ve burada sürekli etkinlikler düzenlendiğini söyledi.

Kampın zaman zaman milli sporcular tarafından da ziyaret edildiğini belirten Binboğa, "Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz Uluslararası Kardeşiz Kampı’nın konukları ise eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, milli sporcularımız İbrahim Kutluay ile Rüştü Rençber oldu" dedi.

Dilmen, Kutluay ve Rençber’in, gün boyunca kampta bulunduklarını, çeşitli etkinliklere katıldıklarını ve izci karavanasından yemek yediklerini anlatan Binboğa, milli sporcuların ayrıca çocuklarla deneyimlerini de paylaştıklarını kaydetti.

Binboğa, Adana’nın Karaisalı ilçesinde de bir kamp kurma çalışmaları olduğunu, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar’ın da desteklediği kamp için girişimlerinin sürdüğünü ifade etti.

Yazarlar