Turkish Airlines Euroleague Dimitris Itoudis'ten yeni transfere övgü! 'Çok savaştılar'

Dimitris Itoudis'ten yeni transfere övgü! 'Çok savaştılar'

07.10.2023 - 01:37 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague'de yeni sezona EA7 Emporio Armani Milano galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu.

Dimitris Itoudisten yeni transfere övgü Çok savaştılar

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, EA7 Emporio Armani Milano maçının ardından konuştu. EA7 Emporio Armani Milano mücadelesini değerlendiren tecrübeli başantrenör yeni transferin performansını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sezona galip başladıkları için takımı tebrik eden Dimitris Itoudis, "Euroleague'de sezonun ilk galibiyeti için oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçta birçok momentum vardı. Bazen bizde, bazen rakipte. Başta momentum Milano’daydı. Kolay atışlar buldular. Üçüncü çeyrekte bize geçti. 19 top kaybı yapmalarını sağladık. Hepsi sayıya dönmese de +8, +9 oldu" dedi.

Yeni transfer Yam Madar ve Scottie Wilbekin'in iyi bir mücadele gösterdiğini belirten Yunan başantrenör, "Messina’nın üç uzun kullanma kararı hem yaratıcılarda ve pasörlerde bizi çok fazla acıttı. O anlarda savaşamadık. Savunma kimliğimiz çok iyiydi. Yam Madar olsun, Wilbekin olsun. Çok savaştılar. Bloklarda cezasız çıktık. İkinci şanslarda hayat verdik. Atışlarda iyi değildik" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Çok iyi oynamamalarına rağmen galibiyet aldıklarını vurgulayan Dimitris Itoudis, "Nigel bütün hafta antrenmanlarda muhteşemdi ama bugün olamadı. Henüz ekim ayındayız. Çok iyi oynamadığımız maçı kazandık ama çok iyi anlar da vardı. Taraftarların önünde çok güzel bir destekle savaştık. Onlara da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.