Dünyadan Futbol Dimitris Pelkas'tan transfer itirafı! 'Doğru düzgün ağlayan tek kişi oydu'

Dimitris Pelkas'tan transfer itirafı! 'Doğru düzgün ağlayan tek kişi oydu'

04.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Yunan futbolcudan, PAOK'tan sarı-lacivertlilere transfer olduğu döneme dair çarpıcı bir itiraf geldi.

Dimitris Pelkastan transfer itirafı Doğru düzgün ağlayan tek kişi oydu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Dimitris Pelkas, Ada basınına konuştu. Tecrübeli futbolcu, PAOK'tan ayrıldığı döneme dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yunan on numara aynı zamanda geleceğine dair gelen soruyu da cevapladı.

Haberin Devamı

"PAOK'a geri dönecek misin" sorusuna Dimitris Pelkas, "Doğruyu söylemek gerekirse, şimdiye kadar hep beni çok istediklere yerde olmayı tercih ettim. Henüz resmi bir teklif yapılmadı. Şu anda çok erken, göreceğiz" şeklinde cevap verdi. Yunan ekibine geri dönmek istediğini belirten Yunan on numara şu anda böyle bir transfer görüşmesinin olmadığını dile getirdi.

Dimitris Pelkastan transfer itirafı Doğru düzgün ağlayan tek kişi oydu

"PAOK'a geri dönmek ister misin" sorusuna Dimitris Pelkas şu cevabı verdi:

"Aklımda her zaman PAOK forması giymek var. Geçmişte pek çok şey başardık. Aklımda her zaman bu senaryo var. Çok iyi bir yaştayım, kendimi çok iyi hissediyorum. Tanrı'ya şükürler olsun, Halkidiki'deki otelle ilgili işlerimiz de yolunda. Babam ve annem oradaki işleri yürütüyorlar. Razvan ile baş ay önce bir sakatlık yaşadığımda beraberdik. PAOK'un fizyoterapisti Sakis Kapoulas ile tedavim vardı. PAOK'tan ayrılıp, Fenerbahçe'ye gittiğimi bilen tek kişi Kapoulas'tı. Bunu ona son dakikada söylemiştim ve doğru düzgün ağlayan tek kişi oydu. Sorunuza gelince, Selanik'e gelince Razvan Lucescu ile temaslarımız oldu. Henüz önemli bir şey konuşmadık. Onunla ilgili çok fazla takdir var, birlikte çalışmak isterim."

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu eski takım arkadaşı Chounakas ile görüştüğünü belirtti ve "Onunla çok iyi bir ilişkimiz var. Sanki oradan hiç ayrılmamışım gibi sürekli konuşuyoruz. O da farklı şeyler söylüyor. Şu anda detaylara girmemize gerek yok" açıklamasını yaptı.

Dimitris Pelkas bu sezon Hull City'de 26 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Dimitris Pelkas aynı zamanda takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.