Skorer Dortmund beş vites

Dortmund beş vites

06.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund sahasında Wolfsburg’u 5-1 mağlup etti

Dortmund beş vites

12. dakikada Götze’nin Dortmund’u 1-0 öne geçirdiği karşılaşmada Kagawa 45. dakikada farkı ikiye çıkardı. 60’ta Dortmund ağlarını havalandıran Hleb farkı bire indirse de bu golden sonra Dortmund’un golleri yağmur gibi geldi. 61’de Bender, 66’da Lewandowski durumu 4-1’e getirirken Mario Götze 78’de maçın son golünü
atarak skora noktayı koyan isim oldu.

Haberin Devamı

DİĞER SONUÇLAR
H. Berlin-Mönchengladbach: 1-2
Hoffenheim-Kaiserslautern: 1-1
Nürnberg-Freiburg: 1-2
Werder Bremen-Köln: 3-2
Leverkusen-Hamburg: 2-2

Sessiz film!
İspanya Ligi’nde üç haftalık galibiyet özlemine son vermek isteyen Sevilla, Mallorca ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı, zirve yarışında bir yara daha aldı. Günün diğer maçında ise Real Betis sahasında Malaga ile bir puana razı oldu: 0-0.

Arsenal durmuyor
Premier Ligi’nde sezona istikrarsız sonuçlarla başayan Arsenal geçtiğimiz hafta aldığı 5-3’lük tarihi Chelsea galibiyetinden sonra dün de West Bromwich’i 3-0 yendi. Robin Van Persie’nin Arsenal’i 22. dakikada öne geçirdiği karşılaşmada Vermaelen 39’da farkı ikiye çıkardı. 74. dakikada Arteta skoru belirleyen golü attı ve Londra temsilcisi West Bromwich karşısında üç puanı üç golle aldı.

Haberin Devamı

DİĞER SONUÇLAR
Newcastle-Everton: 2-1
Aston Villa-Norwich: 3-2
Blackburn-Chelsea: 0-1
Liverpool-Swansea: 0-0
M. United-Sunderland: 1-0
QPR-Man. City: 2-3

Palermo tam gaz
Palermo sahasında Bologna’yı 3-1 mağlup ederek taraftarı karşısında 5’te 5 yaptı. Ev sahibi Zahavi, Matias Silvestre ve Josip İlicic’in golleriyle galibiyete ulaşırken, konuk ekibin tek sayısını Gaston Ramirez attı. Roma da deplasmanda Novara’yı 2-0’lık skorla devirmeyi başardı.