Şampiyonlar Ligi Dortmund-Legia maçında 500 kaçak seyirci

Dortmund-Legia maçında 500 kaçak seyirci

24.11.2016 - 17:53 | Son Güncellenme:

8-4'lük skoruyla rekor kıran Borussia Dortmund-Legia Varşova maçında 500 Legia taraftarının maçı kaçak izlediği ortaya çıktı!

Dortmund-Legia maçında 500 kaçak seyirci

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde önceki gece oynanan ve 8-4'lük skoruyla rekor kıran Borussia Dortmund-Legia Varşova maçında bir başka ilginç olayın daha yaşandığı ortaya çıktı.

Westfalen Stadı'ndaki karşılaşmaya girmesi yasak olan konuk ekip taraftarlarının, stada girişlerinin yasak olmasına karşın müsabakayı tribünde takip ettikleri ortaya çıktı.

Real Madrid ile Legia arasında oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle UEFA, Polonya ekibine Dortmund maçına taraftar götürmeyi yasaklamıştı. Yasağı kulübün kendisine uygulayan UEFA, Legia'nın bu maç için taraftarına deplasman biletlerini satmasını yasaklama yoluyla konuk ekibi seyircisiz görmek istiyordu.

Ancak 500 kadar Legia taraftarının Almanya'daki maçı tribünde izledikleri ortaya çıktı. Westfalen'deki görüntüleri ortaya çıkan Polonyalılar, herkesi şaşkına çevirdi. Taraftarların içeri nasıl girdiğiyle ilgili bir fikirleri bulunmadığını belirten Dortmund polisi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu maç için konuk ekip taraftarlarına açık bilet satışı yasaklanmıştı. Dolayısıyla onlarla ilgili özel bir önlem almadık" denildi.

Haberin Devamı

Polonyalı taraftarların ev sahibi ekibin bölümünden bilet satın alıp tribünde birleştikleri zannediliyor.

Öte yandan içeri sızan gruba Borussia Dortmund taraftarı da tribünden destek verdi. Seyirci yasağına karşı olduklarını haykıran Alman seyircilerin, Legia taraftarlarıyla birlikte UEFA'yı protesto eden tezahüratlar yaptıkları bildirildi.