Şampiyonlar Ligi Dortmund Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta?

Dortmund Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta?

11.04.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

Dortmund Monaco maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Alman devi Borussia Dortmund Fransız takımı Monaco ile karşı karşıya gelecek. Peki Borussia Dortmund Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta?

Dortmund Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta

Dortmund Monaco maçı için gözler maç saatine çevrildi. Son turda İngiliz ekibi Manchester City'i elerek çeyrek finale çıkan Monaco, Benfica'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Borussia Dormund'a konuk olacak.

Haberin Devamı

DORTMUND MONACO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Signal Iduna Park 81.359 taraftar önünde oynanacak karşılaşma saat 21:45'de başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

Borussia Dortmund'da Andre Schürrle ve Mario Gözte'nin sakatlıkları devam ediyor. Monaco'da ise cezalı durumda olan Tiemoue Bakayoko Borussia Dortmund maçında forma giyemeyecek.

DORTMUND MONACO MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Borussia Dortmund: Bürki, Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer, Weigl, Pulisic, Castro, Guerreiro, Dembele, Aubameyang

Monaco: Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Mendy, Silva, Moutinho, Fabinho, Lemar, Mbappe, Falcao

Monaco Fransa Ligi'nde oynadığı son 5 maçın hepsini kazandı. Monaco Fransa Ligi'nde 74 puanla lider pozisyonunda bulunurken, Borussia Dortmund ise ligde oynadığı son 5 maçın 2'sini kazandı, 2'sinden ise mağlubiyetle ayrıldı. Dortmund 1 maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Dortmund, Bundesliga'da 50 puanla 4. sırada yer alıyor.

Yazarlar