Skorer Dortmund'un, G.Saray planı

Dortmund'un, G.Saray planı

26.11.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dortmund'un, G.Saray planı

Dortmundun, G.Saray planı

Şampiyonlar Ligi'nde yarın gece sahasında Cim - Bom'u konuk edecek olan Alman ekibinin hocası Scala "Çok önemli bir maç" dedi. İtalyan Teknik Direktör MİLLİYET'e yaptığı açıklamada "Bir ayağımızın çeyrek finalde olduğu ortada. Ama maça, yüzde yüzde konsantre olmamız gerekiyor" dedi

GALATASARAY'ın bu gece Şampiyonlar Ligi'nde rakip sahada karşılaşacağı Alman rakibi Borussia Dortmund'un İtalyan Teknik Direktörü Nevio Scala, "Galatasaray kolay rakip değil" dedi.
Scala, dün düzenlediği basın toplantısında Galatasaray maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Bizim için çok önemli bir maç. Maça tamamen konsantre olduk. Çok iyi hazırlandık. Bizim bir ayağımızın çeyrek finalde olduğu ortada. Galatasaray iyi bir takım. Bizim yüzde yüz oyuna adapte olmamız gerekiyor ki, maçı kazanalım" diye konuştu.
Scala, MİLLİYET'e yaptığı açıklamada da Sarı - Kırmızılı kadroyu iyi etüt ettiğini, Hagi ve Ilie'nin forma giymemesinin kendilerini için avantaj oluştuğunu belirtti, "Hakan Şükür formsuz. Ancak her zaman önlem alınması gereken bir oyuncu" dedi.
Borussia Dortmund Kulüp Başkanı Gerd Niebaum'un eşi Gisela Niebaum da öğrencileriyle birlikte Borussia Dortmundlu futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek başarılar diledi.

Yazarlar