Beşiktaş 'Dostluk' desteği

'Dostluk' desteği

01.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl 64 ülkenin katılımıyla Rusya’da düzenlenecek, “Dostluk İçin Futbol” programında Türkiye’yi temsil edecek olan gençler, Beşiktaş’ın efsane isimleri Gökhan Keskin ve Metin Tekin ile buluştu.

Dostluk desteği

Bu yıl 64 ülkenin katılımıyla Rusya’da düzenlenecek, “Dostluk İçin Futbol” programında Türkiye’yi temsil edecek olan gençler, Beşiktaş’ın efsane isimleri Gökhan Keskin ve Metin Tekin ile buluştu. FIFA ve 2018 Dünya Kupası resmi ortağı olan Gazprom tarafından St.Petersburg’da düzenlenecek etkinliğe katılacak Beşiktaşlı genç futbolcu Abdülmecid Dönmez ile “genç gazeteci” Simay Elif Pak’a başarı dileyen Keskin ve Tekin, tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaştı.

Haberin Devamı

Euroleague’den Orman’a cevap

Euroleague Yönetimi, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, “Euroleague hırsızlık organizasyonu. Beşiktaş şampiyon oraya olsa da göndermem” sözlerine yanıt verdi. Marka ve İletişim Direktörü Alex Ferrer Kristjansson, “Sayın Fikret Orman’ın bilmediği bir şey hakkında konuştuğu açıktır. Euroleague Basketbol, kulüplere aittir ve yalnızca kulüpler için çalışır. Kararlarını alır ve onlar için gelirleri arttırır” ifadelerini kullandı.