Türkiye Kupası Dostluk rüzgârı

Dostluk rüzgârı

10.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Diyarbakır’da Fenerbahçe çiçeklerle karşılandı. Havaalanından stada kadar Amedspor kulübü örnek bir misafirperverlik gösterdi.

Dostluk rüzgârı

Fenerbahçe’nin Amedspor’a karşı deplasmanda yaptığı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçı dostluk görüntüleri içinde geçti. Maç sabahı Diyarbakır’a giden sarı-lacivertli kafile, havaalanında Amedspor’un kadın futbolcuları tarafından çiçeklerle karşılandı. Bunun yanında Diyarbakır Valisi Mehmet Demir de teknik heyet ve futbolcularla tek tek tokalaştı.

Haberin Devamı

Özellikle barışı temsil eden beyaz karanfiller Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve futbolculara sunuldu. Ardından Seyrantepe DİSKİ stadında da benzer görüntüler yaşandı.

Çiçekle karşılama

Karşılaşma için seremoniye çıkan futbolcuların yanında ellerinde beyaz karanfiller tutan çocuklar yer aldı. Ayrıca takım kaptanları Şehmus Özer ve Mehmet Topuz da birbirlerine çiçek sundu.

Protokol tribününde de dostça bir ortam oluştu. Fenerbahçe yöneticilerine karşı çok iyi bir ağırlama yapılırken, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Amedspor atkısıyla maçı seyretti. Yöneticiler Şekip Mosturoğlu, Serdar Erkan, Metin Doğan, Cenk Başak ve Barış Aytuğ Aydil de maçı tribünden izledi.

Dostluk rüzgârı