Skorer Dünya Milliyet'i alkışlıyor

Dünya Milliyet'i alkışlıyor

14.09.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dünya Milliyet'i alkışlıyor

Dünya Milliyeti alkışlıyor

Milliyet Spor Servisi bir ilke daha imza attı ve Türkiye'ye ilk kez uluslararası Fair Play ödülünü kazandırdı. Litvanya'nın Vilnius kentinde yapılan törende ödülü Spor Servisi Sorumlu Müdürümüz İhsan Topaloğlu aldı. Türkiye'ye ayrıca din adamı Naim Gölleroğlu (Naim hoca) sportif ve politik mesajıyla, TRT de spora tahsis ettiği üçüncü kanalla birer ödül daha kazandırdı
ULUSLARARASI Fair Play konseyi tarafından Vilnius'ta düzenlenen Dünya Fair Play ödül töreninde Milliyet, Türkiye'ye ilk kez uluslararası Fair Play ödülünü kazandırdı.
Dünya Fair Play ödül töreninin dağıtımı sırasında Türkiye, Milliyet'in kazandığı bu ilk ödülün yanısıra bir müslüman din adamı Naim Gölleroğlu'nun (Naim hoca) topluma verdiği sportif ve politik mesajıyla ve TRT'nin spora tahsis ettiği üçüncü kanalla birer ödül daha aldı.
Litvanya Olimpiyat Komitesi Başkanı Artüras Poviliunas'ın yapmış olduğu açılış konuşması ile başlayan Dünya Fair Play ödül töreninde Litvanya Cumhurbaşkanı Algirdas Branzaskas'nın mesajı okundu. Daha sonra Uluslararası Fair Play Konseyi Başkanı Louis Giraundu Diaye bir konuşma yaparak ödül alanlara teşekkür etti.
Vilnius Opera Sarayı'nda gerçekleştirilen görkemli ödül töreninde Milliyet'in Türkiye'ye kazandırdığı ilk uluslararası ödülü Dünya Fair Play Konseyi Başkanı Louis Giraundu Diaye, Spor Sorumlu Müdürümüz İhsan Topaloğlu'na verdi. Temiz spor, doğru haber, dürüst yayıncılık ilkesi adına Milliyet'in kazandığı Dünya Fair Play ödülünden sonra din adamımız Naim Gölleroğlu ile TRT genel müdür yardımcısı Nevzat Avcı ödüllerini yine Louis Giraundu Diaye'den aldılar.
Vilnius'ta düzenlenen görkemli ödül törenini opera sarayında izleyen Litvanyalılar, Türkiye'nin Milliyet, Naim hoca, TRT ile aldığı ödüllerin dağıtımını çılgınca alkışlarken, uluslararası coubertin fair play profesi Hollanda Sosyal İşler Bakanı Erika Terpstra'ya verildi.
Türkiye Litvanya Büyükelçisi Erkan Gezer, elçilik mensuplarının da katıldığı ödül töreni ABD'de bir ay önce Dünya birinciliğini kazananan Vilnius Üniversitesi dans grubunun sergilediği muhteşem gösteriyle kapandı.