Skorer Durmak yasak

Durmak yasak

16.11.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hamit'e sıkı markaj

Durmak yasak






Haraca bağladılar!
SON dönemde sayıları hızla artan tinerciler Siyah - Beyazlı kulübün de başına ağrıtmaya başladı. İnönü Stadı'ndaki parkta sık sık rastlanan bu şahıslar, şimdi de Ümraniye'yi kendilerine mesken seçti. Büyük taşlarla barikat kuran tinercilerin dün tesislere girmeye çalışan herkesi durdurduğu, futbolcuların da yolunu kestiği öğrenildi. Bozuk para, sigara, kibrit gibi çeşitli isteklerle adeta haraç kestikleri ileri sürüldü.

Jandarma devrede
ARALARINDA çocuk denecek yaşın üzerinde kişilerin de bulunduğu tinercilerin örgütlü çalıştığı gözleniyor. Şikayetlerin artması üzerine dün jandarma harekete geçti. Tesislerin bulunduğu bölgeye gelen jandarma, tinercilerin kaçması üzerine eli boş döndü. Bu kişiler, akşam yeniden ortaya çıktı. Bilgi verilen polis, olay sorumluluk bölgesi dışında gerçekleştiği için yardımcı olamadı.

Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, günü tek idman yaparak geçirdi. Sergen, Kaan ve Ahmet Dursun'un düz koşu yapmakla yetindiği antrenmanda baldırında çekme bulunan Ronaldo salonda çalıştı. Bu arada denenen ve olumsuz rapor verilen iki Brezilyalı oyuncuyu Zago'nun tavsiye ettiği öğrenildi.

ALMANYA'DA bulunan Menajer Sinan Engin, Ümit Milli Takım'ın genç yeteneği Hamit Altıntop ile bir görüşme daha yaptı. Bu oyuncuyu Daum'un da takip etmesiyle çalışmalarına hız veren Engin, Hamit'in Beşiktaş'ı tercih edeceğine kesin gözüyle bakıyor. Engin, "Beşiktaş, istediği oyuncuyu alır " dedi.

YEDEK kaldığı için sıkıntı yaşayan, eski takımı Gençlerbirliği'nin yanı sıra Avrupa'nın önde gelen takımlarından teklifler aldığı öğrenilen Ahmed Hassan'a yönetimden izin çıkmadı. Bu oyuncunun transferinde başrolü oynayan II. Başkan Hüsnü Güreli, "Teknik heyet ve biz kendisinden memnunuz. Ahmed uzun yıllar Beşiktaş forması giyecek" dedi.



VEFAT eden Beşiktaş'ın eski başkanlarından Enver Kaya için Akaretler'deki kulüp binasında tören düzenlendi. II. Başkan Hüsnü Güreli, "Camiamızın başı sağolsun" dedi. Kaya'nın Türk ve Beşiktaş bayrağına sarılı naaşı, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.



SPOR


AYIKLA PİRİNCİN TAŞINI: 1-0
At yarışları
AVRUPA LİGLERİ
Fener sürpriz sever: 106-101
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
Shaq yolu kesti
Dünyanın 7. harikası: 3-0
Tinerci istilası
Aslan nakavt: 5-3
Seç seçebilirsen!
O hep Mutlu
Körfez evi ısıttı: 2-0
Gheorghe Hagi istifa etti
Hesabı görürüz
Oklar hedefte
Haber turu...
Geriliyoruz
Rövanş korkusu

Yazarlar