Voleybol Ebrar Karakurt: İlk altın madalya ama son olmayacak

Ebrar Karakurt: İlk altın madalya ama son olmayacak

17.07.2023 - 04:20 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın şampiyonluğu sonrası Ebrar Karakurt, Gizem Örge ve Derya Cebecioğlu açıklamalarda bulundu.

Ebrar Karakurt: İlk altın madalya ama son olmayacak

FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olan Filenin Sultanları'nın yıldızları konuştu. Ebrar Karakurt şampiyonluk sonrasında, "Bir hayal gerçekleşti. Çok şaşkınım ve çok mutluyum. Yıllardır bunun için çabalıyoruz. Eksik olan şey altın madalyaydı. Bunu başardığımız için çok mutluyum. Kızların hepsiyle gurur duyuyorum. Biz daha yolun başındayız. İlk altın madalya ama son olmayacak. Aynı başarıyı Avrupa Şampiyonası'nda ve Paris Olimpiyatları'nda göstereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Gizem Örge ise, "Duygularım çok yoğun. Milli takıma uzun yıllar sonra döndükten sonra ilk turnuvada şampiyon olmak ve bunun bir parçası olmak... Çok gururlu hissediyorum. Takım olarak çok iyi hazırlandık, bunu da uyguladık. Biz bu şampiyonluğu gerçekten hak ettik. Yaşadıklarımı kelimelerle anlatamam. İlk maçıma çıktığımda gözyaşlarımı tutamadım. Böyle bir senede, böyle bir başarı ile başlamak... Paha biçilemez..." ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç oyuncularından Derya Cebecioğlu, "Artık kafamı yastığa koyduğumda rahat uyuyabilirim. 'Bir şey başardım' diyebilirim" açıklamasını yaptı.