Voleybol Eczacıbaşı'nda Boskovic maçta dikkat çekmişti! Acı haber ortaya çıktı

Eczacıbaşı'nda Boskovic maçta dikkat çekmişti! Acı haber ortaya çıktı

24.03.2023 - 12:36 | Son Güncellenme:

2023 CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında sahasında Developres Rzeszow'u mağlup eden Eczacıbaşı'nda kaptan Tijana Boskovic hayatının en zorlu maçlarından birine çıktı.

Eczacıbaşında Boskovic maçta dikkat çekmişti Acı haber ortaya çıktı

Eczacıbaşı Dynavit, 2023 CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında sahasında Developres Rzeszow takımını 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

Temsilcimiz geçtiğimiz hafta Polonya’da oynanan karşılaşmadan da 3-1’lik sonuçla galip ayrılmıştı. Karşılaşmanın oyuncusu Eczacıbaşı Dynavit’in Sırp pasör çaprazı Tijana Boskovic seçildi. 3-2 biten karşılaşmanın en skorer oyuncusu 30 sayıyla Kaptan Tijana Boskovic olurken, aldığı 16 sayıyla Irina Voronkova ve 14 sayıyla Sinead Jack-Kısal galibiyette önemli pay sahibi olan oyuncular oldu.

YARI FİNALDE RAKİP EBRAR'LI NOVARA
Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalde milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt’un formasını giydiği İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımıyla karşılaşacak.

Eczacıbaşında Boskovic maçta dikkat çekmişti Acı haber ortaya çıktı

FİNALDE TÜRK TAKIMI KESİNLEŞTİ
Fenerbahçe'nin Imoco'yu elemesiyle yarı final eşleşmesi VakıfBank - Fenerbahçe Opet olarak gerçekleşti. Bu durumda CEV Şampiyonlar Ligi finalinde bir Türk takımının yer alması kesinleşti.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan ekibi Novara'yı yarı finalde saf dışı bırakması halinde ise Türk voleybol tarihine geçecek olay yaşanacak. Buna göre CEV Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez finalde 2 Türk takımı şampiyonluk için mücadele edecek.

DEDESİ HAYATINI KAYBETTİ
Sırbistan televizyonunda Arenasport tv spikeri maç esnasında Bsokovic için 'Boskovic, birkaç gündür özel hayatında kötü günler geçiriyor' ifadelerini kullandı. Bu durumun oyununu etkilediği vurgulanırken 'O bir dövüşçü' diye ekledi. Yarı final maçında Sırp pasör çaprazının üst üste basit hatlar yapması ve kendine bağırması dikkat çekmişti. Maçın ardından Boskovic'in duygu değişiminin sebebi ortaya çıktı.

Tijana Boskovic'in dedesinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Dajana Boskovic de dedesiyle olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Eczacıbaşında Boskovic maçta dikkat çekmişti Acı haber ortaya çıktı

'BURASI İKİNCİ BİR EV GİBİ'
Sırp pasör çaprazı daha önce vediği röportajda; "Eczacıbaşı'nda uzun yıllar kalmanı sağlayan şey?" sorusuna; "Tek faktöre indirgenemez, pek çok şey var. Benim için burası sıcak bir aile ortamına sahip ikinci bir ev gibi. Burada 8. sezonumdayım. Umarım bu yıl ve gelecek yıllarda daha fazla büyük kupalar kazanırız." ceavbını verdi.

TARİHTE 3 TÜRK TAKIMLI YARI FİNAL YOK
2011'de VakıfBank Güneş Sigorta şampiyon olurken Fenerbahçe üçüncü olmuştu. 2 yıl sonra VakıfBank şampiyon olurken Galatasaray dördüncü olarak tamamlamıştı. 2014'te ise son dörde Vakıfbank ile Eczacıbaşı kalırken şampiyon Dinamo Kazan olmuştu. Vakıfbank gümüş madalyada kalırken Eczacıbaşı dördüncü olmuştu. Bir sene sonra ise Eczacıbaşı şampiyon olurken VakıfBank üçüncü olmuştu. 2016'da VakıfBank ikinci, Fenerbahçe üçüncü olarak bitirmişti. 2017 ve 2018'de üst üste VakıfBank şampiyonluk yaşarken 2017'de Eczacıbaşı üçüncü, 2018'de Galatasaray dördüncü olmuştu. 2019'da Vakıfbank ve Fenerbahçe üçüncülüğü paylaşırken geçen sene ise VakıfBank şampiyonluğa ulaşmış Fenerbahçe üçüncü olmuştu.

Haberin Devamı