Voleybol Eczacıbaşı, Vargas'ın takımı Tianjin'i yıktı! VakıfBank olasılığı

Eczacıbaşı, Vargas'ın takımı Tianjin'i yıktı! VakıfBank olasılığı

15.12.2023 - 15:49 | Son Güncellenme:

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit ile Vargas'ın takımı Tianjin Bohai Bank karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak tur atladı. VakıfBank olasılığı voleybol severleri heyecanlandırdı.

Eczacıbaşı, Vargasın takımı Tianjini yıktı VakıfBank olasılığı

Çin'in Hangzhou kentinin ev sahipliği yaptığı şampiyonada Eczacıbaşı Dynavit ile Tianjin Bohai Bank arasında oynanan mücadele TSİ 14.30'da başladı.  Sezon başında Tianjin'e transfer olan Melissa Vargas sahada yer almadı. Eczacıbaşı sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Turuncu Beyazlılar, yarı finalde Dentil Praia Clube ile karşı karşıya gelecek.

VAKIFBANK OLASILIĞI
VakıfBank grubundan lider olarak çıkmayı garantilemişti. Eczacıbaşı'nın lider çıkması ile iki takım yarı finalde eşleşmedi. Türk temsilcileri yarı finali geçmeleri halinde finalde karşı karşıya gelecek. Öte yandan VakıfBank ve Eczacıbaşı geçtiğimiz sezon CEV Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmiş VakıfBank sahadan 3-0'lık zaferle ayrılmıştı.

TIANJIN - ECZACIBAŞI: 0-3

1. SET: 17-25
2. SET: 23-25
3. SET: 18-25

 

MELISSA VARGAS VAKIFBANK MAÇINI TAKİP ETTİ
Sezon başında Çin ekibi Tianjin'e transfer olan Melissa Vargas, VakıfBank'ı tribünden takip edenler arasında yer aldı. Yaşadığı omuz sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen Vargas, turnuva için Tianjin kadrosunda yer almasına rağmen oynaması beklenmiyor.

Haberin Devamı

 

Eczacıbaşı, Vargasın takımı Tianjini yıktı VakıfBank olasılığı