İngiltere Premier Lig Efsane futbolcu, Wout Weghorts'u yerden yere vurdu! 'Yeterli değil'

Efsane futbolcu, Wout Weghorts'u yerden yere vurdu! 'Yeterli değil'

09.05.2023 - 14:03 | Son Güncellenme:

Kış transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak Manchester United'a transfer olan Wout Weghorts gösterdiği performansından dolayı eleştirilerden kurtulamıyor.

Efsane futbolcu, Wout Weghortsu yerden yere vurdu Yeterli değil

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Wout Weghorts'un kiralık anlaşmasını Championship ekibi devre arasında feshetmişti. Burnley bu sözleşme feshi için Beşiktaş'a 3 milyon euro bedel ödemişti.

Haberin Devamı

Weghorst, Beşiktaş'tan ayrılarak İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Ancak Hollandalı golcü performansı ile eleştiri oklarının hedefinde yer almaya devam ediyor.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Cristiano Ronaldo'nun ayrılmasının ardından takıma gelen forvet oyuncusu, Manchester United için şu ana kadar 2 gol kaydetti. Takımda gösterdiği performans ile eleştirilerin odağında olan Hollandalı oyuncu için teknik direktör Erik Ten Hag, her defasında futbolcusundan memnun olduğunu dile getirmişti.

Efsane futbolcu, Wout Weghortsu yerden yere vurdu Yeterli değil

GELECEK SEZON TAKIMDA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Kulüpte geleceği merak edilen Weghorst için İngiliz basını, kiralık olarak takıma katılan oyuncunun bonservisinin alınmayacağını düşünüyor.

ERIK TEN HAG'IN TERCİHİ KANE

Yaz transfer döneminde hücum hattına yıldız bir transfer yapmak isteyen Manchester United'ın ilk hedefi Harry Kane. Golcü oyuncuyu Erik Ten Hag takımında görmek istiyor.

Haberin Devamı

'WEGHORST MÜCADELE EDİYOR AMA HEPSİ BU'

Manchester United'ın efsane savunma oyuncusu Rio Ferdinand, kış transfer döneminde takıma katılan Wout Weghorst için yeterli olmadığını ve ideal bir 10 numara olmadığını düşünüyor. Ferdinand Weghorst için şu ifadeleri kullandı, "Manchester United'da 10 numara oynuyorsanız takımın en iyilerinden biri olmanız gerekiyor. Eğer ben Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Alejondra Garnacho ya da Anthony Martial olsam ve Weghorst 10 numara pozisyonunda oynasaydı buna şaşırırdım. 10 numara oynayan oyuncular hatlar arasında top aldığında kurnaz olmalı ve takım arkadaşlarını gol pozisyonuna sokmalı. Weghorts iyi mücadele ediyor ama hepsi bu. 10 numaraların yapması gereken şey bu değil."

Yazarlar