Dünyadan Futbol Efsane kaleciler Volkan Demirel ve Buffon kaynaştı! Samimi sözler

Efsane kaleciler Volkan Demirel ve Buffon kaynaştı! Samimi sözler

10.10.2023 - 16:00 | Son Güncellenme:

EURO 2032'nin futbol elçileri Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, İtalya Milli Takımı'nın efsane kalecisi Gianluigi Buffon açıklamalarda bulundu.

Efsane kaleciler Volkan Demirel ve Buffon kaynaştı Samimi sözler

EURO 2032'yi ortaklaşa düzenleme hakkı elde eden Türkiye ve İtalya'nın futbol elçileri Volkan Demirel ve Gianluigi Buffon, UEFA merkez binasında birlikte röportaj verdi ve samimi görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

EURO 2032'de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen futbol elçisi Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Bugün çok özel bir gün. Bugünü unutmayacağız. 2032 yılında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Herkesin memnun kalacağı bir şampiyona olacak. Dün sosyal medya hesabından hazırız diye bir paylaşım yapmıştım. Bugün de ev sahipliği hakkını aldık. İtalya ile beraber bu turnuvadan söz ettireceğiz. Bizim için futbol hayat demek. Ama işin bu tarafı beni zorluyor. İçeride bir konuşma yaptım. Ülkem adına gurur duyuyorum. Ülkem adına elimden geleni yapmaya hazırım. Bu turnuva büyük değer katacaktır" diye konuştu.

"BUFFON'U TANIDIĞIMA ÇOK SEVİNDİM"

İtalya futbol elçisi Gianluigi Buffon hakkında da konuşan Volkan Demirel, "Buffon ile ilk defa bu kadar samimi olduğum bir ortam oldu. Kaleciliğine zaten bütün dünya olarak hayrandık. Zaten bazı insanlar bir yerlere geliyorsa boşuna gelmiyor. Harika bir kişilik. Onu tanıdığıma çok sevindim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Efsane kaleciler Volkan Demirel ve Buffon kaynaştı Samimi sözler

BUFFON: İLERİDE VOLKAN İLE BERABER DAHA ÇOK GÖRÜŞECEĞİZ

Gianluigi Buffon ise şunları söyledi: "Bizim için tarihi ve önemli bir gün. Çok güzel bir an. Türkiye ile bu güzel işbirliğini paylaşmak başka bir heyecan. İki ülkenin işbirliği beni çok mutlu etti. İki ülkenin iş birliğinin, ortak düzenleyeceği Avrupa Şampiyonası'nın çok iyi bir örnek olmasını istiyorum. Bu turnuvanın örnekleri alınarak, ileride tekrarlanmasını diliyorum. Volkan Demirel, gurur verici bir spor adamı. Beraber karşılıklı oynadık. Çok güzel sohbetimiz oldu. Volkan Demirel, teknik direktör şu an. Benim de İtalya Futbol Federasyonu'nda görevim var. Gelecekte Volkan ile beraber daha çok görüşeceğiz."

 

Yazarlar