Futbol Ekuban’ın rüya sezonu

Ekuban’ın rüya sezonu

08.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Leeds United’dan kiraladığı Caleb Ekuban, sergilediği performansla bordo-mavili ekipte sezonun en çok öne çıkan isimlerinden oldu.

Ekuban’ın rüya sezonu

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Trabzonspor’un Leeds United’dan kiraladığı Caleb Ekuban, sergilediği performansla bordo-mavili ekipte sezonun en çok öne çıkan isimlerinden oldu. Karadeniz ekibindeki serüvenine Galatasaray’a attığı golle “merhaba” demesinin ardından bir süre sessizliğe bürünerek kafalarda soru işareti bırakan Ganalı futbolcu, ardından çıkışa geçti.

Sezonun ilk yarısının son haftalarında yeniden fileleri sallamaya başlayan 25 yaşındaki forvet, son iki haftada da skora katkı yaptı. İyi performansını milli takımda da sürdüren Ekuban, ilk kez çağrıldığı Gana Milli Takımı’nda iki maçta iki gol atarak formunu devam ettirdi. Ekuban, dönüşte de Antalyaspor filelerini havalandırarak formundan bir şey kaybetmediğini gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Sözleşmesinde 1 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan ve bonservisinin alınması gündemde olan futbolcu, kariyerinin en golcü ikinci sezonunu yaşadı. Partizan forması giydiği 2016-17’de attığı 18 golle skorer yönünde zirve yapan Ekuban, bu sezon şu an kadar 8 gole imza atarak en golcü ikinci sezonuna ulaştı.

Yazarlar