Trabzonspor Eldekiler için önlem paketi

Eldekiler için önlem paketi

01.07.2019 - 01:43 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi, eldeki oyuncuları kaptırmamak için adımlar atıyor. Yusuf ve Abdülkadir Ömür’ü satmayacağını dile getiren idareciler, Nwakaeme’nin de serbest kalma bedeline zam yaptı.

Eldekiler için önlem paketi

ERKAN AYRAÇ

Haberin Devamı

Geleceğin Trabzonspor’unu kurmak için çalışan bordo-mavili yönetim, genç futbolculara üst üste imzalar attırırken, talipleri bulunan oyuncularını da elde tutmak için yeni önlemler alıyor.

Avrupa kulüplerinden aldıkları tekliflerle transfer piyasasının en çok konuşulan isimleri olan Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’yı her fırsatta satmayacağını ve en az bir sezon daha takımda tutacağını her fırsatta açıklayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ekuban, Nwakaeme gibi oyuncuların para kazandırmadan ayrılmaması için adımlar atıyor.

Geride bırakılan sezonda 36 maçta şans bulan ve attığı 8 gol ile yaptığı iki asistle katkıda bulunan Ekuban’ın serbest kalma bedelini ödeyen bordo-mavililer, Anthony Nwakaeme için de adımlar atıyor. Geçtiğimiz sezon 27 lig maçında 10 gol-10 asistlik performansıyla elde edilen dördüncülükte büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcunun ücretine zam yapan yönetim, serbest kalma bedelini de artırdı.

Haberin Devamı

Eski dönemde yaptığı transfer hatalarını tekrarlamak istemeyen ve eldeki oyuncularını para kazanmadan göndermeme peşinde olan Trabzonsporlu idareciler Nwakaeme’nin serbest kalma bedelini 4.5 milyon eurodan, 8 milyon euroya çıkararak somut bir adım attı.

Golcü aranıyor
Bordo-mavili yönetim Ekuban ve Nwakaeme’yi elde tutarken, Hugo Rodallega’yı Denizlispor’a kaptırınca acil olarak forvet transferine yöneldi. Elindeki oyunculardan skor katkısı alsa da bu sezon üç kulvarda vereceği mücadeleyi düşünen Trabzonsporlu idareciler tecrübeli bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor.
Trabzon’da ince eleyip sık dokuyan yönetim, hem takıma hemen adapte olabilecek bir forvet ararken, kulübün kasasını da düşünüyor. İlk olarak bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Trabzonspor, ‘2-3 milyon euro’ barajını geçmek istemiyor.