Trabzonspor Eldivenleri astı

Eldivenleri astı

09.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’la yolları ayrılan 31 yaşındaki kaleci Onur Recep Kıvrak, futbolu bırakma kararı aldığını açıkladı, “Artık benim için bu iş bitti. Futbolu bırakıyorum. Herkes hakkını helal etsin” ifadelerini kullandı.

Eldivenleri astı

Trabzonspor Yönetimi tarafından sözleşmesi fesh edilen Onur Recep Kıvrak futbol kariyerine nokta koyacağını söyledi.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulüpten 3 milyon euro alacak olan 31 yaşındaki kaleci, Karadeniz Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Ben paracı olsam ve hakkım olanda ısrar etseydim serbest kalacaktım. Paramı da çatır çatır alacaktım. Trabzonspor’a transfer yasağı gelecek, belki de kulüp 2 yıl transfer yapamayacaktı. Bana ödeyecek paraları yoktu ama sırf Trabzonspor zor durumda kalmasın diye her şeyi sineye çektim ve önerdikleri şartları kabul ettim” diye konuştu.

Bordo-mavili formayı 12 yıl giydiğini hatırlatan Onur Kıvrak, İzmir’e dönme kararı aldığını bildirdi. Deneyimli file bekçisi, “Burada 12 yılım geçti. 6 yıl kaptanlık yaptım, çok yıpratıldım. Artık bu şehre dönmemek üzere İzmir’e gidiyorum. Rahmetli Dozer Cemil’in tesislerdeki ‘Ben Trabzonspor’un takım kaptanıyım. Gerekirse futbolu bırakırım ama başka bir takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam’ sözü benim düsturumdur. Artık benim için bu iş bitti. Futbolu bırakıyorum. Herkes hakkını helal etsin” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu arada Onur, 12 sezon Trabzonspor forması giyerek kulüp tarihine geçti. 2007-08 sezonunun devre arasında Karşıyaka’dan transfer edilen Onur, Trabzonspor’da 12 yıl forma giyen 9 oyuncudan biri oldu.

250 maça çıktı
Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor formasıyla 250 resmi maça çıkarken, kalesinde 260 gol gördü.

Yazarlar