Trabzonspor Elendik diye istifa etmeyiz

Elendik diye istifa etmeyiz

01.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

“UEFA’da olmamak dünyanın sonu değil. Öyle olsa her yenilgiden sonra hepimiz ölürdük. Sonuçta bu bir para meselesi ve bu kayıpları ekonomik olarak düşünmeliyiz. Görevimizin başındayız.”

Elendik diye istifa etmeyiz

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macar ekibi Videton’a elenen Trabzon’da moraller bozuk. Macaristan dönüşü duygularını VATAN’la paylaşan bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener şunları söyledi:
VIDEOTON’A elenmemiz dünyanın sonu değil. İşler böyle olsa her mağlubiyet sonrası hepimiz ölürdük. Benim başkan olarak görevim camiayı toparlamak. Elendik diye istifa olmaz. Bu işler o kadar kolay değil. Bu kayıpları biraz ekonomik anlamda düşünmek lazım. Sonuçta bu bir para meselesi ve kayıplar bu şekilde oluyor.

TEKNİK heyetimiz başta Şenol Güneş hocamız olmak üzere sürekli düşünüyor, kimi oynatsam daha fazla katkı alırım diye. Onlar da her zaman işlerini layıkıyla yerine getirmek için zaman harcıyorlar.

‘ZARAR VERMİYORUZ’
HES (Hidroelektrik Santrali) hikâyesinde de bu projeye sürekli karşı çıkıyorlar. Neymiş çevreye zarar veriyormuş, girip gördünüzmü? Hayır. Biz hiçbir şeye zarar vermiyoruz. Hatta keşke 1 tane daha yapabilsek diyoruz. Başbakan da, ‘Bana çok sert çıkıyorsun’ dedi ama ben ne yapayım. Bir komisyon toplansın içinde istenirse gazeteciler de olsun ve beni ikna etsinler, ben de artık HES olayını kapatayım.
F.BAHÇE ve G.Saray’la artık bir araya gelemeyiz. Taraftar grupları problem yaratabilir. Transfer yapcağız. Benfica’nın sol beki Emerson‘u bitirdik. İmza aşamasındayız.”

Haberin Devamı

Başkan Yunanistan’a gidiyor

TRABZON Başkanı Sadri Şener, G.Saray eski başkanı Adnan Polat’ın kızı Eda’nın nikahı için bugün eşiyle Yunanistan’a gidiyor.