Basaksehir Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldız futbolcusunu istiyor! Menajeriyle görüşme gerçekleştirildi

Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldız futbolcusunu istiyor! Menajeriyle görüşme gerçekleştirildi

09.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibi, Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcuyu listesine aldığı öğrenildi.

Emre Belözoğlu, Galatasarayın yıldız futbolcusunu istiyor Menajeriyle görüşme gerçekleştirildi

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Süper Lig'de geride kalan sezonu beşinci sırada bitirdi. Gelecek sezon Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen İstanbul temsilcisi, transfer çalışmalarına başladı. Turuncu-lacivertliler, Galatasaray'da forma giyen genç futbolcuyu listeye aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR, 7 ANTRENÖR İLE YOLLARINI AYIRDI

Medipol Başakşehir'de teknik ekipte köklü değişikliğe gidildi. Turuncu-lacivertliler tarafından yapılan açıklamada, Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun teknik heyetinde yer alan Selçuk Şahin, Erdinç Sözer, Pierre Webo, Dolu Arslan, Behram Zülaloğlu, Yağız Çekem ve Metin Çakıroğlu olmak üzere 7 antrenörün sözleşmesinin bittiği ve kendileriyle yolların ayrıldığı belirtildi.

Emre Belözoğlu, Galatasarayın yıldız futbolcusunu istiyor Menajeriyle görüşme gerçekleştirildi

BELÖZOĞLU: 4 OYUNCU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Transferlerle ilgili konuşan Emre Belözoğlu, "Açıkçası geçmişe oranla Türk futbolundaki ekonomiyi düşündüğünüzde yine yönetimimiz bize transfer yapma imkanı verdi. Ona göre hazırlıklarımız var, 1 aya yakın süredir ekibimle net bir şekilde çalışıyoruz. Çok yakın sürede bazı transferlerimizi açıklayacağız. Türk futbolunda gerçek olan bir şey var, transfer yapmak artık büyük kulüpler dışındaki kulüpler için çok zor. Futbolun ekonomisi geçmişe oranla bence 10'da 1 oranında geriledi. Geçmişte 10 kazanan kulüpler bugün 1 kazanıyorlar başarıya karşılık olarak. Özellikle ligimizde yayın ihalesi sonrasında oluşan süreç kulüpler için sağlıklı ilerlemiyor. Gelir gider bakıldığında hemen hemen bütün kulüpler sezonu eksi halinde kapatıyorlar. Ama Sayın Başkanımız önderliğinde yönetim kurulumuz sağ olsun bir bütçe hazırlıklar transferler için biz de elimizden geldiğince belirli mevkilere net 4 oyuncu almayı düşünüyoruz. Bunlarla beraber belki 1-2 arkadaş daha aramıza katılırsa, önümüzdeki sene yine Avrupa kupalarına katılabilecek güçte bir takım hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ŞENER ÖZBAYRAKLI'NIN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Medipol Başakşehir, sezon sonu sözleşmesi biten Şener Özbayraklı ile 1 seneliğine anlaşma sağlandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sözleşmesi sona eren futbolcumuz Şener Özbayraklı, önümüzdeki sezon da turuncu-lacivertli formamızı giyecek. Ailemize katıldığı günden bu yana özverisi ve sahadaki mücadelesiyle dikkat çeken Şener Özbayraklı'ya, kulübümüzde başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Emre Belözoğlu, Galatasarayın yıldız futbolcusunu istiyor Menajeriyle görüşme gerçekleştirildi

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Haberin Devamı

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki antrenman basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenman öncesinde Emre Belözoğlu oyuncularıyla konuşma yaptı. Daha sonra futbolcular ısınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılarak top kapma çalışması gerçekleştirdi.

CICALDAU LİSTEYE ALINDI

Gelecek sezon ilk 4 yarışına girmek isteyen Medipol Başakşehir transfer çalışmalarına başladı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Medipol Başakşehir, Galatasaray'ın kadrosunda düşünmediği Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmak için menajeriyle görüşme gerçekleşti.

PERFORMANSI

Kiralık olarak gittiği Al-Ittihad'da 28 resmi maça çıkan Alexandru Cicaldau bu karşılaşmalarda 4 gol, 7 asistlik katkı sağladı.

Emre Belözoğlu, Galatasarayın yıldız futbolcusunu istiyor Menajeriyle görüşme gerçekleştirildi

Yazarlar