Basaksehir Emre Belözoğlu transferde bombayı patlattı! Piatek sonrası bir yıldızla daha anlaşma sağlandı

Emre Belözoğlu transferde bombayı patlattı! Piatek sonrası bir yıldızla daha anlaşma sağlandı

20.07.2023 - 18:29 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir, Krzysztof Piatek'le sözleşme imzaladı. Turuncu-lacivertlilerin, Polonyalı santrforun ardından bir yıldızla daha anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Emre Belözoğlu transferde bombayı patlattı Piatek sonrası bir yıldızla daha anlaşma sağlandı

Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir, Krzysztof Piatek transferiyle dikkat çekti. İstanbul ekibinin bu transfer sonrası bir yıldızla daha anlaşma sağladığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Rams Başakşehir'in anlaşma sağladığı başarılı futbolcuyu sağlık kontrollerinden geçireceği ve ardından resmi sözleşmeye imza attıracağı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ABEID VE PIATEK GELDİ

Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir, transfer ve tescil döneminde eksik mevkilerine önemli isimleri dahil etti. Turuncu-lacivertliler, Cezayirli orta saha Mehdi Abeid ile anlaşma sağladı. Hertha Berlin'den ayrılan Krzysztof Piatek de takıma dahil edildi.

Emre Belözoğlu transferde bombayı patlattı Piatek sonrası bir yıldızla daha anlaşma sağlandı

AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Rams Başakşehir'de sözleşmeleri sona eren isimlerden Caner Erkin'e veda edildi. İstanbul temsilcisi, Ahmed Kutucu'yu Eyüpspor'a gönderdi. Genç stoperler Shaocong Wu ile Francis Nzaba, kiralık olarak Gençlerbirliği'nin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

PELKAS'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Dimitris Pelkas ile anlaşmaya vardı. Turuncu-lacivertlilerin, Yunan oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçireceği aktarıldı. Dimitris Pelkas'ın ardından resmi sözleşmeye imza atacağı vurgulandı.

29 yaşındaki on numara geride kalan sezonu Championship ekibi Hull City'de geçirdi. Dimitris Pelkas, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz temsilcisinde 26 müsabakada forma şansı buldu. Yunan on numara bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asist üretti.

Emre Belözoğlu transferde bombayı patlattı Piatek sonrası bir yıldızla daha anlaşma sağlandı

PAOK'ta futbola başlayan Dimitris Pelkas daha sonra Apollon Kalamarias, Vitoria Setubal ve Fenerbahçe formaları giydi. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro. Yunanistan Milli Takımı'nda 31 maça çıkan Dimitris Pelkas, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra henüz bir kulübe imza atmayan Dimitris Pelkas'ın adı Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Samsunspor, Sivasspor, Pendikspor ve Trabzonspor'la da anıldı.

Yazarlar