Euro2016 Emre Mor'a 'Messi' ayarı

Emre Mor'a 'Messi' ayarı

31.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karadağ ile oynanan hazırlık maçında performansıyla adeta büyüleyen Emre Mor’un durumu konuşuluyor.

Emre Mora Messi ayarı

Karadağ ile oynanan hazırlık maçında performansıyla adeta büyüleyen Emre Mor’un durumu da konuşuluyor. EURO 2016’ya gidecek 23 kişilik kadroda Emre’nin olup olmayacağı ilk kez bu denli gündeme geldi.

Haberin Devamı

Emre’nin çok yetenekli ve özel bir oyuncu olduğunu düşünen Fatih Terim, turnuvada böylesine bir oyuncuyu da yanında götürmenin güzel olacağını düşünüyor. Bu nedenle Emre’de bir sürpriz yaşanmayacağı, kadroda olacağı belirtildi.

Genç yıldızın durumu akıllara 2006 Dünya Kupası’ndaki Messi’yi getirdi. Barcelona’da yeni parlayan Messi, hem yetenekleri hem de kalitesi nedeniyle 18 yaşında Dünya Kupası’na götürülmüştü.

Yeni bir Yıldıray

EURO 2008’de Türkiye’nin nihai kadrosunu seçerken birçok sürprize imza atan Fatih Terim, yeniden radikal kararlar alabilir. O dönem takımda as kadroya girmesi beklenen Yıldıray Baştürk’ü almayan Terim, herkesi şaşırtmıştı.

Şimdi de çok hassas bir konumda olan ay-yıldızlıların hocası, bazı isimler üzerinde duruyor. 2 maç cezalı olacağı için Gökhan Töre’nin dışarıda kalması en ciddi ihtimal olarak beliriyor.

Haberin Devamı

Danimarka’da coşku

Emre Mor’un Türkiye formasıyla gösterdiği performans Danimarka basınından tam not aldı. Büyük beğeni toplayan Emre’nin performansına ‘Nefis’ yorumu yapıldı.

UEFA ise resmi hesabından yaptığı yorumda, ‘Messi’ye benzetilen Emre Mor’un ilk maçı etkileyiciydi’ ifadelerini kullandı.