Beşiktaş "En güzel uyku şampiyon olunca"

"En güzel uyku şampiyon olunca"

14.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yoğun tempo yüzünden aylardır 3-4 saatlik uyku ile idare ettiğini söyledi.

En güzel uyku şampiyon olunca

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı, Osmanlıspor maçında şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını ifade etti, “En güzel uykumu o gece çekeceğim. Çok yoğun çalıştık ancak bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki hepsine değdi. Bu başarı dört yıllık ortak çabanın sonucu ve herkesin payı var” dedi.

Başkan Fikret Orman, şampiyonluk yarışından, Vodafone Arena’ya; Mario Gomez’in durumundan, yazmayı düşündüğü kitaba kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. İşte Orman’ın mesajları:

- Mario Gomez’le ilgili birçok haber çıkıyor ama inanın daha kendisiyle konuşmadım. Sadece şunu söyleyebilirim; burası Beşiktaş ve Beşiktaş gideni değil, buradan giden Beşiktaş’ı özler. Biz sezon başında Alman Milli Takımı’nın santrforunu almadık, Alman Milli Takımı’na santrafor verdik. Gomez kendi kararını verecek ancak giderse Beşiktaş’ı özleyecektir.

Haberin Devamı

- Aylardır doğru düzgün uyumuyorum. Her gün sabahın köründe kalkıp stada gittim. Bu stadı bir an evvel bitirelim, bu sezon açalım diye uğraştım. Stadın bitmesi, açılış için yaptığımız olağanüstü hazırlıklar ve yoğun çalışmalar, maçların stresi derken uykuyu unuttuk. Çoğu zaman 3-4 saatlik uykuyla dolaştım. Ama geldiğimiz noktada görüyoruz ki hepsine değdi. Pazar akşamı inşallah şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. En güzel uykumu da o gece çekeceğim.

- Stadın açılmasından bir hafta önce Kasımpaşa maçını kaybettik eleştiriler yağmur gibi geldi. Sanki benim yüzümden kaybetmişiz gibi eleştirmeye başladılar. O zaman bu çok ağrıma gitmişti. Şimdi aynı kişiler, iyi ki de stat açılmış, orada şampiyon olacağız, şampiyonluk kutlayacağız diyorlar. En kötüsü de işte bu gündeme göre konuşanlar. Her şeyi biriktiriyorum. Yazacağım kitapta bunların hepsi olacak.

‘Bilic'in de payı var'

- Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimizde herkes şunu bilsin ki bu 4 yıllık bir çalışmanın sonucudur. Biz bu takımı kurmak için dört yıldır çabalıyoruz. En büyük pay tabii ki oyuncuların ve teknik direktörümüzün ama herkesin bunda mutlaka payı var. Feda döneminden buralara geldik. Bize Olcay’ı Oğuzhan’ı aldıran Samet Aybaba’nın, Atiba’yı aldıran Bilic’in bile katkısı var.

Haberin Devamı

‘Oğuzhan’a teklif çok’

Fikret Orman, Oğuzhan Özyakup’a şimdiye kadar gelen teklifleri geri çevirdiklerini açıkladı. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için eldeki iyi oyuncuları kadroda tutmak istediklerini kaydeden Orman, “Oğuzhan en çok teklif gelen oyuncularımızdan birisi ama bizim onun için belirlediğimiz bir rakam yok çünkü değer biçemiyoruz. Oğuzhan’ın Avrupa’nın sıradan takımlarına gitmesini istemem ve zaten izin de vermem. Ama Avrupa’nın çok üst düzey bir takımından teklif alırsa gitmesi için yardım bile ederim” dedi.

‘Boyko’yu satmayız’

Everton’a transfer olacağı ileri sürülen Denys Boyko’nun durumunu değerlendiren Başkan Fikret Orman, Ukraynalı kaleciyi satmayacaklarını bildirdi. Orman, “Boyko takıma çok geç katıldı ve adaptasyon süresini henüz aşamadı. Önümüzdeki sezon çok iyi olacağına inanıyorum, çünkü çok iyi bir kaleci. Göndereceğimiz yönünde çıkan haberler tamamen asılsız” dedi. Fikret Orman, müthiş bir sezon geçiren Atiba için ise “Allah nazardan saklasın. Böyle bir mükemmeliyet ben çok az gördüm” yorumunu yaptı.

Yazarlar