Skorer ‘Engelliler için buluştular’

‘Engelliler için buluştular’

15.04.2009 - 00:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü ile Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV), sosyal sorumluluk programı çerçevesinde hazırladıkları “Her Şey Engelliler İçin” projesinin tanıtımı yapıldı.

‘Engelliler için buluştular’

Tanıtıma, RTÜK Başkanı Zahid Akman, Türkiye Paralimpik Komitesi ve TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Şube Sorumlusu Dilara Endican ile Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin katıldı. Proje kapsamında 7 ünlü yönetmen tarafından çekilen 2’şer dakikalık 7 filmin hazırlandığı, filmlerde Adnan Polat, Serdar Biligli, Cansu Dere, Hümeyra, Hülya Avşar, Meltem Cumbul, Özgün Namal, Yetkin Dikiciler gibi tanınmış isimlerin yer aldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Memo’dan 12 sayı
NBA’de Mehmet Okur’un takımı Utah Jazz, evinde Los Angeles Clippers’ı 106-85 ile geçerken, sakatlığı nedeniyle sadece 13 dakika sahada kalan milli basketbolcumuz etkili bir performans ortaya koydu ve maçı 12 sayı, 4 ribaunt ile tamamladı. Orlando Magic ise, Hidayet’in ayak bileğindeki problem nedeniyle oynamadığı maçta Milwaukee Bucks’a 98-80 yenildi.

DİĞER SONUÇLAR
Indiana-Cleveland:  109-117
Washington-Toronto:  96-97
Detroit-Chicago:  88-91
New Jersey-Charlotte:  91-87
Dallas-Minnesota:  96-94
Houston-New Orleans:  86-66
Denver-Sacramento:  118-98
Phoenix-Memphis:  119-110
Portland-Oklahoma:  113-83
Golden State-San Antoni:  72-101

İstanbul İl Müdürü Gümüş
Ankara ve İstanbul başta olmak üzere 17 Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün yeri değiştirildi. Genel Müdür Vekili Yunus Akgül’ün teklifi, Bakan Murat Başesgioğlu’nun onayıyla İstanbul İl Müdürü Taner Taşpınar Bursa’ya, Bursa İl Müdürü Ömer Gümüş ise İstanbul’a atandı. Ankara İl Müdürü Ahmet Sağlam, Zonguldak’a, Genel Müdürlüklükte Şube Müdürü olan Metin Odabaşı da Ankara İl Müdürlüğü’ne getirildi. İl müdürlüklerinde rotasyonun devam edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

Yetenekli Göçek
FIFA kokartlı Hüseyin Göçek’in, UEFA Hakem Komitesi tarafından “Yetenekli Hakemler Programı”na alındığı bildirildi. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, UEFA’nın 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İsviçre’nin Nyon kentinde düzenleyeceği Hakem Talent ve Mentör Programı’na, Türkiye’den Hüseyin Göçek ile birlikte FIFA yardımcı hakemi Serkan Ok’un da katılacağı belirtildi.

Manşet 4 yaşında
Voleybolun sesi Manşet dergisi, 4. yaşına bastı. Spor yazarı Enver Bağlarbaşı’nın öncülüğünde hazırlanan dergi, bu branşta en uzun soluklu devam eden dergiler arasında yer alıyor. 36. sayısıyla okuyucuların karşısına çıkan Manşet, bu bölümde Avrupa Şampiyonu Arkas’ı kapak yaptı.