Milli Takım Enner Valencia, Dünya Kupası favorilerini açıkladı

Enner Valencia, Dünya Kupası favorilerini açıkladı

17.11.2022 - 17:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen ve Ekvador forması ile Dünya Kupası'nda yer alacak Enner Valencia, bir röportaj verdi. Valencia, turnuvanın açılış karşılaşmasında Katar'ı mağlup etmek istediklerini söyledi ve turnuvada favorilerini de açıkladı.

Enner Valencia, Dünya Kupası favorilerini açıkladı

Ekvador forması giyen Enner Valencia, Dünya Kupası öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Turnuvanın açılış karşılaşmasında Katar ile oynayacakları maç için konuşan 33 yaşındaki golcü oyuncu, "Ev sahibinin açılış maçında ilk kez kaybetmesini umuyoruz. İlk maç çok önemli. Kazanmak için çalışmalıyız, eğer kazanamazsak, kaybetmemeliyiz. Çok konsantre olmalıyız" dedi.

"Katar çok teknik ve en büyük gücü topa sahip olmak" diyen Enner Valencia, "Takımımız, 2014 Dünya Kupası'nda olan takımdan daha genç. Daha fazla deneyime sahip olan futbolcuları nasıl dinleyeceklerini iyi biliyorlar. Bu çok önemli. Çok fazla güvene sahip olan bir takım oluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

Sürekli Katar ile oynayacakları karşılaşmayı düşündüğünü belirten Ekvadorlu oyuncu, "Umarım takım, ülkemiz için en iyi Dünya Kupası performansını sergileyebilir ve kendimiz için belirlediğimiz hedeflere ulaşabiliriz" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Valencia, Dünya Kupası için favorisi sorulduğunda ise kazanan takımın Arjantin, Brezilya ve Fransa'dan biri olabileceğini söyledi.