Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe taraftarıyla tartışmıştı! Ergin Ataman'dan açıklama geldi: Küçük insanların yaşattığı şeyler

Fenerbahçe taraftarıyla tartışmıştı! Ergin Ataman'dan açıklama geldi: Küçük insanların yaşattığı şeyler

23.05.2024 - 14:03 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos'un karşılaşacağı maç öncesi Ergin Ataman ve sarı-lacivertli taraftarlar arasında gerginlik yaşanmıştı. Başarılı koçtan konu hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe taraftarıyla tartışmıştı Ergin Atamandan açıklama geldi: Küçük insanların yaşattığı şeyler

Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final maçından önce Yunan temsilcisinin başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük gerginlik yaşanmıştı.

Haberin Devamı

SİNİRLER GERİLDİ

Almanya'da Ergin Ataman, takımının kalacağı otele girişi sırasında sarı-lacivertli taraftarların tezahüratlarına sinirlendi. Ataman taraftarların olduğu tarafa tepki gösterdi. İki taraf arasında küfürler havada uçuştu.

Başarılı koç, Final Four öncesi düzenlenen basın toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe taraftarıyla tartışmıştı Ergin Atamandan açıklama geldi: Küçük insanların yaşattığı şeyler

'FENERBAHÇE CAMİASINI TEMSİL ETMİYORLAR'

Ataman konuyla ilgili, "Dün yaşananlarda beni destekleyen herkese teşekkür eederim. Bu basın toplantısında, küçük insanların yaşattığı şeyler hakkında konuşmak istemiyorum. Bu kişiler, Fenerbahçe camiasını temsil etmiyor, 10-15 kişilik provokatör bir gruptu. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına çok büyük bir saygım var" dedi.

'KUPA OAKA'YA GELECEK'

Haberin Devamı

Euroleague'i kazanmak istediklerinin altını çizen Ergin Ataman, "Oyuncularıma, Panathinaikos'un tarihine inanıyorum. Kendimle, oyuncularımla gurur duyuyorum. Herkes 7. yıldızı bekliyor, ben de bunun sözünü verebilirim. EuroLeague kupası OAKA'ya gelecek" sözlerini sarf etti.