Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman, Panathinaikos için Yunanistan'a gitti! Atina'da transfer zirvesi

Ergin Ataman, Panathinaikos için Yunanistan'a gitti! Atina'da transfer zirvesi

08.05.2023 - 09:33 | Son Güncellenme:

Sezon sonunda Anadolu Efes'le yollarını ayıracak olan Ergin Ataman, Panathinaikos ile anlaşmaya varmıştı. Başarılı başantrenör, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a gitti ve sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Ergin Ataman, Panathinaikos için Yunanistana gitti Atinada transfer zirvesi

Panathinaikos, EuroLeague’de sezonu erken noktalamasına rağmen gelecek sezonun planlaması için çalışmalara başladı. Ergin Ataman ile anlaşmaya varan Yunan ekibinde Başkan Dimitris Giannakopoulos da iddialı bir kadro için gözünü karartmış durumda.

Haberin Devamı

MONACO MAÇI SONRASI VEDA ETMİŞTİ

Anadolu Efes'in Turkish Airlines Euroleague'de oynadığı Monaco maçının ardından konuşan Ergin Ataman veda mesajı vermişti. Tecrübeli başantrenör açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Net bir kararımız yok ama bu sezon çok yıprandık. Sporda geçmişte yapılanları tarih yazacaktır ama bugün açısından başarısızız. Onun için belki de sezon sonunda herkes için bir değişim gerekebilir. Buna birlikte karar veririz. Anadolu Efes'te sadece profesyonel olarak görev yapmadım. Belki de 20 yılım geçti. Ben gitsem de burası benim ailem. Geçmişte de gittim, döndüm. Şu an için net bir karar yok ama bir değişim ihtiyacı görünüyor gibi."

Ergin Ataman, Panathinaikos için Yunanistana gitti Atinada transfer zirvesi

BAŞKAN PAYLAŞIM YAPTI

Anadolu Efes'ten ayrılması beklenen Ergin Ataman için flaş bir paylaşım gelmişti. Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Ergin Ataman'ın yer aldığı bir fotoğraf paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos paylaşımında "Hoş geldin" ifadelerini kullanmıştı.

BAŞKANDAN İDDİALI SÖZLER

Takımın sahibi Dimitris Giannakopoulos yakın zaman önce şu sözlerle iddialı açıklamalarda bulunmuştu: “Takım o kadar güçlenecek ki, Tanrı’nın yardımıyla hepimiz yakın geçmişte olduğu gibi çifte şampiyonluklar ve daha uzak geçmişte olduğu gibi üçlü zaferler kutlayabileceğiz”

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Anadolu Efes'le yollarını ayırmaya hazırlanan Ergin Ataman, Panathinaikos ile anlaşmaya varmıştı. Her ne kadar Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos sosyal medya hesabından anlaşmayı duyursa da henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sezonun sona ermesiyle resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Ergin Ataman, Panathinaikos için Yunanistana gitti Atinada transfer zirvesi

YUNANİSTAN'A GİTTİ

Gazzetta.gr'de yer alan habere göre Panathinaikos gelecek sezon için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz pazar günü Yunanistan'a giden Ergin Ataman, Atina'da takımın Genel Menajeri Sani Becirovic, Başkan Dimitris Giannakopoulos ve iletişim direktörü Dimitris Kontos ile bir görüşme gerçekleştirdi.

TRANSFER ZİRVESİ

Yapılan görüşmede gelecek sezonun kadrosuyla ilgili konuların tartışıldığı belirtilirken Ataman ve ailesinin kalıcı olarak Atina'ya taşınmasının beklendiği de aktarıldı.

Haberin Devamı