1.Lig Erhan Altın: "Transfer yapmış olmak için futbolcu almayacağız"

Erhan Altın: "Transfer yapmış olmak için futbolcu almayacağız"

19.08.2014 - 15:54 | Son Güncellenme:

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

Erhan Altın: Transfer yapmış olmak için futbolcu almayacağız

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, takıma direk katkı sağlayacak oyuncularla görüştüklerini belirterek, "Transfer yapmış olmak için futbolcu almayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Ptt 1'inci lig takımlarından Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla sürdürdü. Günü çift idmanla geçiren kırmızı beyazlılar, sabah kondisyon ve kuvvet çalıştı. Antrenman son bölümünde yapılan 30 dakikalık çift kalede oyuncularına eşlik eden teknik direktör Erhan Altın, hata yapan futbolculara uyarılarla bulundu. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Erhan Altın, "çalışmalarımız devam ediyor. Durmak yok. Durmak zaten bize yakışmaz. Bugün önce kuvvet çalıştık. Daha sonra da taktik ağırlıklı çalışacağız. Yavaş yavaş arkadaşlarımızı hem moral, hem motivasyon, güç, teknik olarak hazırlıyoruz. Bizim amacımız taraftarlarımıza, futbolun güzelliklerini seyrettirmek. İyi, pozitif, coşkulu futbol izlettirmek. O kapasite de var bizde. Hem Orduspor ile oynanacak hazırlık maçına, hem de ligin ilk haftasındaki Giresunspor karşılaşmasında bu düşüncelerimizi sahaya yansıtırız" dedi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarına da değinen Erhan Altın, "Transfer yapmış olmak için oyuncu almayacağız. Takımımıza direk katkı sağlayacak, fiziksel olarak hazır futbolculara bakıyoruz. Onlarla temasa geçeceğiz. Süper Lig'den kiralık verilecek oyuncular var. Bu isimlerle görüşüyoruz. Eksik bölgelerimize takviye yapıp, takımımıza katkı sağlayacak isimlere imza attırmayı düşünüyoruz" diye konuştu.