Erkan Ayraç

Erkan Ayraç

erkan.ayrac@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

128 Dortmund-H.Berlin 1
Bundesliga’nın orta sıralarında yer alan Dortmund, inişli-çıkışlı performansını sürdürüyor. Hertha Berlin ise yavaş yavaş kâbustan uyanmaya başladı. Konuk ekip Wolfsburg karşısında üç puanı alamasa da beraberlik bile onlar için moral kaynağı olabilir. Her şeye rağmen Dortmund deplasmanında bir varlık göstermeleri çok zor. Ev sahibi toparlanma mücadelesinde olan rakibine geçit vermez ve sahadan üç puanla ayrılır.

196 M’Brough-Plymouth 1
Lider Newcastle United’ın üç puan gerisine düşen Middlesbrough, Premier Lig umutlarını tekrar yeşertmek için bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyecektir. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Plymouth ise deplasmanda en çok gol yiyen takımlardan biri. Özellikle iç sahada puan kaybına tahammülü olmayan Boro, haftanın favorileri arasında.

Haberin Devamı

303 Xerex-Sevilla 2
Ligin yeni ekiplerinden Xerex, 8. hafta sonunda hala uyum sorunu aşabilmiş değil. Sadece bir kez sahadan üç puanla ayrıldılar. Sevilla ise Real Madrid’in yaşadığı kaybın ardından ikincilik için umutlandı. Bu yüzden Xerex deplasmanında bütün güçlerini sahaya yansıtacaklardır. Konuk ekip zayıf rakibi karşısında her hangi bir sürprize için vermez ve galip gelerek zirve takibini sürdürür.