Erkan Öncel

Erkan Öncel

spor@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Orduspor’u mücadelesinden ötürü kutlamak gerekir. Çok az umudu olmasına rağmen çabaları takdire değerdi. Ancak 60. dakikada kaptan Ali’nin atılması mor beyazlıların ahengini bozdu. Stancu’nun harika golüyle öne geçmeleri aslında küçük de olsa bir umudun yeşermesiydi. Ama sonunu getiremediler.
Timsah’ın lig 3.’lüğü için umudu ve takım bütünlüğü Orduspor’un işini bitirdi desek abartmış olmayız. Yeşil beyazlılarda Belluschi’nin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sadece oynayan değil aynı zamanda oynatan becerisinin yanında bir de rakipten top çalma özelliği olunca Timsah için rakip kaleye gitmek çok kolaylaştı. Hikmet hocanın 2. devre oyuna yaptığı hamle takdire değerdi. Tuncay ve Musa gibi durağan iki oyuncuyu kenara alıp, Ferhat ve Murat’ı sahaya göndermesi yeşil beyazlıların dinamizm kazanması adına önemliydi.
Sestak’ın haftalar sonra ilk 11’de şans bulması futbolu ne kadar özlediğini göstermesi, muhteşem iki gol yaparak kalitesini ortaya koyması Timsah’ın bu maçı kazanmasında en önemli faktördü. Sonuçta Bursaspor’un bu maçı kazanması lig üçüncülüğü için büyük bir avantaj sağladı.