Trabzonspor Erkan'a tribün protestosu

Erkan'a tribün protestosu

04.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor taraftarı, Erkan Zengin’i yuhaladı, teknik direktör Ersun Yanal ile tartıştı.

Erkana tribün protestosu

Trabzonspor taraftarı, Erkan Zengin’i yuhaladı, teknik direktör Ersun Yanal ile tartıştı. Bordo-mavililer, 60. dakikada Özer’in Cardozo ile değiştirilmesinden memnun olmayınca, bu durumu ıslıklarla protesto etti. Bir grup taraftar ise “Özer” diye tempo tuttu. Neye uğradığını şaşıran Özer gözyaşları içerisinde soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

Demba Ba’nın golünden sonra gerilen bordo-mavililer, topla buluştuğu her pozisyonda Erkan’ı yuhaladı. Buna rağmen oyuncu bundan etkilenmemeye çalıştı. Bu durum karşısında Yanal tribüne dönerek buna tepki gösterince, taraflar arasında söz düellosu yaşandı.

‘Futbolcudan önce insanız’

Trabzonspor’da sonradan oyuna giren Yusuf Erdoğan, protesto edilen futbolcu arkadaşlarına kol kanat gerdi. Bordo-mavili oyuncu, “Burası Trabzonspor... Buraya insanlar kendilerini kanıtlayıp geliyorlar. Evet, eleştiri olabilir tabi ama bir yere kadar.... Bizim ailelerimiz stadyumdaydı. Biz futbolcudan önce insanız. Bu gece uyumayacağız. Soyunma odasında neler olduğunu biz biliyoruz. Bizim umurumuzda değilmiş gibi düşünmesinler ve bizi desteklesinler. Aslında çok doluyum, çok konuşmak istiyorum ama bazı şeyleri içeri atıyorsun” dedi.

Yazarlar