İngiltere Premier Lig Erling Haaland'ın hali Pep Guardiola'yı çıldırttı! Maçın ardından sahaya girdi

Erling Haaland'ın hali Pep Guardiola'yı çıldırttı! Maçın ardından sahaya girdi

16.05.2023 - 13:44 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa ilerleyen Manchester City'nin Everton'ı 3-0 yendiği maçın ardından Erling Haaland'ın ortaya çıkan görüntüsü Pep Guardiola'yı çılgına çevirdi. İşte detaylar...

Erling Haalandın hali Pep Guardiolayı çıldırttı Maçın ardından sahaya girdi

İngiltere Premier ekiplerinden şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, 36. haftada ligde kalma savaşı veren Everton'a konuk oldu. 3-0'lık City galibiyeti ile biten maçta İlkay Gündoğan yıldızlaştı.

Haberin Devamı

İLKAY SAHNEDE

37. dakikada İlkay Gündoğan'ın attığı golle 1-0 öne geçen Manchester City, golden iki dakika sonra Erling Haaland'ın kafa vuruşu ile öne geçti. Haaland'a asisti İlkay Gündoğan yaptı.

ilk yarısı 2-0 biten maçın ikinci yarısında 51. dakikada İlkay Gündoğan yine sahnedeydi ve skor 3-0 oldu.

Skorun ardından Manchester City, bir maç eksiğiyle Arsenal'in bir puan önünde zirvede yer aldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan aldı.

HAALAND'IN VÜCUDUNDAKİ YARALAR

Everton'ı 3-0 yendikleri mücadelenin ardından formasını çıkaran Norveçli yıldız Erling Haaland'ın vücudunda çizik ve izler olduğu görüldü. Yıldız oyuncunun aldığı yaraların Everton'un stoperi Yerry Mina ile girdiği ikili mücadeleden kaynaklandığı öne sürüldü. Sert oyunuyla bilinen Kolombiyalı savunmacı Haaland'ı durdurmak için bazı anlarda aşırıya kaçtı.

Haberin Devamı

GUARDIOLA SİNİRDEN SAHAYA GİRDİ

Haaland'a karşı girdiği ikili mücadelelerde sert oynayan Yerry Mina'ya tepki gösteren Pep Guardiola, mücadelenin ardından sahaya girdi ve Mina ile bir süre konuştu. Basın toplantısında konuşan Guardiola, "Ona, 'Sen bu kadar sert oynamaya gerek duymayacak kadar iyi bir oyuncusun' dedim. O ne yaptığını biliyor. Ona sorun" ifadelerini kullandı.

Yazarlar