Skorer Ersan yetmedi

Ersan yetmedi

04.02.2011 - 01:09 | Son Güncellenme:

NBA’de Milwaukee Bucks forması giyen Ersan İlyasova, takımının Phoenix Suns’a 92-77 yenildiği yenildiği maçta 15 sayı, 9 ribaunt, 4 top çalmayla oynasa da mağlubiyete engel olamadı.

Ersan yetmedi

Ömer Aşık ise takımı Chicago Bulls’un deplasmanda Los Angeles Clippers’ı 106-88 maçta 1 sayı attı. Mehmet Okur’un forma giymediği maçta ise takımı Utah Jazz evinde Houston Rockets’a 97-96 yenildi.

Haberin Devamı

Diğer sonuçlar

Atlanta-Toronto: 100-87
Cleveland-Indiana: 112-117
New Jersey-Philadelphia: 92-106
Detroit-Charlotte: 87-97
New York-Dallas: 97-113
Minnesota-Memphis: 84-102
Oklahoma-New Orleans: 104-93
Denver-Portland: 109-90

Mesut Özil’e övgü
İspanya basını Sevilla’yı eleyerek Kral Kupası’nda finale çıkan Real Madrid’de, maçın yıldızı olarak gösterdiği Mesut Özil’den övgüyle söz etti. Mesut’la ilgili, “En iyinin adı Özil”, “Final yolunu Özil aydınlatıyor” gibi başlıklar kullanan İspanyollar Türk asıllı futbolcuyu, 18 yıldır kupayı kazanamayan Madrid ekibini finale çıkartan isim olarak gösterdi. Öte yandan 20 Nisan’da finalde karşılaşacak Real Madrid ve Barcelona, 3 gün öncesinde de ligde karşı karşıya gelecekler.

Haberin Devamı

Arkas rövanşa bıraktı
Erkekler GM Capital Challenge Cup çeyrek final ilk maçında Arkas, Rusya’nın Fakel Novy Urengoy takımına deplasmanda 3-1 yenildi, tur şansını 9 Şubat’ta İzmir’de oynanacak maça bıraktı. Mücadelenin setleri 22-25, 25-22, 25-18 ve 30-28 sona erdi. Voleybol Bayanlar CEV Kupası Dörtlü Finalleri ilk maçında ise Galatasaray Medical Park, deplasmanda Avusturya’nın Post Schwechat ekibine 3-2 yenildi. Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde yapılan tek maçta MEF Okulları, TOFAŞ’ı 3-1 yendi.

Tunay Torun ‘Ay-yıldız’ dedi
Hamburg’un Türk kökenli futbolcusu Tunay Torun, Türk Milli Takımı’nda oynayabileceğini söyledi. 16 yaşından beri A Milli Takım forması giymeyi arzuladığını belirten Tunay, “Daha kesinleşmiş bir şey yok ama büyük ihtimalle Türkiye için oynayacağım. Kore ile 9 Şubat’ta yapılacak hazırlık maçında belki oynarım” dedi.

Süper Lig sekizinci
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), Avrupa’da son 10 yılın en güçlü liglerini açıkladı. İngiltere Premier Lig’in 1., İspanya’nın 2. ve İtalya’nın 3. olduğu sıralamada, Türkiye Süper Ligi 8. sırada yer aldı.

Serdar’dan ‘hoşgeldin’
Stuttgart forması giyen Türk kökenli Alman futbolcu Serdar Taşçı, Tuncay Şanlı’nın Bundesliga’ya gelmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi, “Tuncay’ın Wolfsburg’a transferi çok olumlu. Umarım başka Türk oyuncular da buraya gelir” dedi. Türk kökenli futbolcuların milli takım tercihine de değinen Taşçı, “Bu konuda her oyuncu kendi kararını verebilmeli” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fransa’da sürpriz
Fransa’da Amatör Lig takımlarından SO Chambery Foot kupada çeyrek finale yükselerek büyük bir sürpriz gerçekleştirdi. Fransa Kupası son 16 maçında 1. Lig ekibi Sochaux ile karşılaşan amatör lig takımı karşılaşmayı 2-1 kazanarak son 8 takım arasına girmeyi başardı. Chombery Foot daha öncesinde ise Monaco ve Brest takımlarını kupanın dışına itmişti.

Şampiyonlar geliyor
Hakan Artış ve Yonca Oskay’ın hazırlayıp sunduğu Sportmen’in bu haftaki konukları 1991’de Fenerbahçe’ye erkekler basketbol liginde şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nı getiren kadrodan Hüsnü Çakırgil, Can Sonat ve Ferhat Oktay olacak. Sportmen bugün 22.00’de Skytürk’te.

SPOR TOTO 3. LİG’DE DÜN

2. GRUP
Beykoz-Gümüşhane: 0-3
Yalı-Kahramanmaraş: 2-1
O.Renault-Keçiören: 0-0
Sivas Bld.-Y.İskenderun: 2-1
Batman Petrol-Darıca G.B: 0-0
Kırklareli-Y.Yozgat: 2-0
Altınordu-Orhangazi: 1-3
Afyonkarahisar-Isparta: 4-0

Yazarlar