1.Lig Ertekin: Bu 3 puan bizi taçlandırdı

Ertekin: Bu 3 puan bizi taçlandırdı

08.12.2013 - 16:50 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin, "Bu aldığımız 3 puan bizi taçlandırdı" dedi.

Ertekin: Bu 3 puan bizi taçlandırdı

PTT 1. Lig'de, sahasında Karşıyaka'yı 4-1 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Bu aldığımız 3 puan bizi taçlandırdı" dedi.

Haberin Devamı

Ertekin, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, 1-0 geriye düşmelerine rağmen 4-1 kazanmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. İlk yarıda maça ısınan oyuncularının, ikinci devrenin 20-25 dakikalık bölümünde yakaladığı tempoyla golleri bulduğunu dile getiren Ertekin, "Bu aldığımız 3 puan bizi taçlandırdı. Bu haftayı çok iyi bir hafta olarak değerlendirebiliriz. Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde görev alan arkadaşlarımız iyi oyun sergiledi. Hepsine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Ertekin, bu karşılaşmanın geride kaldığını ve Manisaspor mücadelesine odaklanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise iyi oynamalarına rağmen hakem hataları yüzünden maçı kaybettiklerini savundu. Maç hakkında yorum yapmak istemediğini anlatan Göksu, şunları kaydetti: "Sarı kartlardan bahsetmek istiyorum. Daha oyunun 15. dakikasında 2 sarı kart var. Oyuna iyi başlayan, iyi mücadele eden biziz ama o sarı kartlar oyuncuların moralini bozuyor. İlk yarıyı 1-0 önde kapadık. 2. yarıya galibiyetle çıktık. Beraberlik golünü yedik ama ondan sonra verilen penaltı hatalıydı. Top, oyuncunun yüzüne değiyor ama hakem penaltı olarak değerlendirdi. Penaltından sonra oyun koptu. Bu defa beraberliği sağlamak için mücadele vermeye başladık ama yine hakem hataları oldu. Balıkesirspor'a 4-1 yenilmedik, hakeme yenildik."