Trabzonspor Ertuğrul Doğan'dan Abdülkadir Ömür için teklif açıklaması!

Ertuğrul Doğan'dan Abdülkadir Ömür için teklif açıklaması!

26.01.2024 - 17:12 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ile ilgili başkan Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Doğandan Abdülkadir Ömür için teklif açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımda kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ile ilgili A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

PENDİK İDDİASI
Trabzonspor'da Umut Bozok ile birlikte kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün Trendyol Süper Lig'den Pendikspor ile anlaşma sağladığı iddia edilmişti. İstanbul temsilcisinin Abdülkadir Ömür transferi için Trabzonspor'a 7 milyon euro bonservis ödeyeceği bildirilmişti. Ancak bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarına göre millî futbolcu, Pendikspor'a gitmek istemedi.

Ömür için masada tekliflerin olduğunu doğrulayan Doğan, "Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Şu an kadro dışı durumda. Kendisine kulüp bakıyor. Masada teklifler var ama olan tekliflere de Abdülkadir gitmek istemiyor" ifadelerini kullandı.

KADRO DIŞI KALMIŞTI
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Manisa FK maçı öncesinde yıldız futbolcu ile ilgili, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar" ifadelerini kullanmış, bu sözlerin ardından iki oyuncu da kadro dışı bırakılmıştı.

Yazarlar